Mit tudunk az első FIFA 23 FUT-eseményről?

Mit tudunk az első FIFA 23 FUT-eseményről?

Az Ultimate Team egyből belevág a közepébe, és egy promóció várja a játékosokat a megjelenéskor.

A futball és a FIFA világa egy soha meg nem álló pörgés, egymás után érkeznek az események, pletykák hírek, amik folyamatosan lázban tartják a rajongókat. Az idei szezon pedig minden szempontból különleges lesz. Az idényt félbevágja a katari világbajnokság, amitől a top bajnokságok egy hónapos szünetet tartanak. A Bajnokok Ligája csoportköreit is rekordgyorsan rendezik meg, szinte minden héten játszanak kedvenceink a nemzetközi porondon. A FIFA pedig ezt is túlszárnyalja, ugyanis ez lesz az EA és a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség utolsó együttműködése, a két szervezet külön utakon folytatja 2023 második felétől. Emiatt azt várhatjuk, hogy minden eddiginél nagyobb durranás legyen a cím, és a stúdió mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legjobb játékélményt kapjuk. 

Az Ultimate Teamről elmondható, hogy a legnépszerűbb játékmóddá vált az elmúlt években, az egymás után érkező események pedig bevonzzák a játékosokat, majd meg is tartják őket a folyamatos tennivalóval, gyűjtendő kártyával. Éppen ezért már a megjelenéskor, szeptember 30-án elrajtol a Ones to Watch. A FIFA 23 OTW kártyákon olyan játékosok szerepelnek, akik a nyári átigazolási időszakban klubot váltottak, és akik nagy hatással lehetnek új csapatukra. Mindenképpen érdemes lehet ezeket megtartani, ha sikerül szerezni belőlük, ugyanis ezek ratingje nem feltétlen állandó. Ezek élő kártyák, a szezon során javulhat az értékelésük. Ehhez három feltétel teljesítése kell. Az egyik, hogy az adott játékost beválasszák a hét csapatába (TOTW). Ezen kívül az EA megerősítette, hogy a Ones To Watch játékosok jogosultak a "Wins to Watch" frissítésre is, ami egyszeri frissítést jelent a statisztikáikban, ha a csapatuk a következő nyolc hazai bajnoki mérkőzésből háromszor nyer, szeptember 30-tól kezdődően. A harmadik a már említett világbajnokság. Az új "Nations to Watch" rendszerrel az Ones to Watch játékosok egyszeri upgrade-re lesznek jogosultak, ha a nemzeti csapatuk megnyeri bármelyik meccsét a világbajnokságon. Fontos, hogy a játékosnak nem kell feltétlen a pályán, sőt még a keretben sem lennie, hogy jogosult legyen a fejlesztésre.

Összesen két csapat várható. Az elsőből már négy játékost megerősített az EA. Mindannyian a Premier League sztárjai. Ketten bajnokságon belül váltottak, ketten újonnan érkezők. Richarlison nagy reményekkel érkezett meg az Evertonhoz a Watfordtól 2018-ban, de sok siker élmény nem érte a Mersey partján. Most a Tottenhamet próbálja visszakormányozni a dobogóra. Raheem Sterling korábban megfordult Liverpoolban és a Manchester Citynél is, most egy harmadik angol gigászhoz igazolt, a Chelsea játékosa lett. Londonban még nem járt, most ezt is kipipálhatja. A két érkező sztár pedig meghatározhatja a City és a Liverpool, de az egész PL legnagyobb csatárpárbaját. Legalábbis ebben reménykedik minden futballszurkoló. Egyelőre nincs nagy verseny, Erling Haaland hat meccsen tíz gólnál jár, nem evilági, ahogy teljesít, míg Darwin Nunez egy gólos három meccsen, bár ő három találkozót kihagyott eltiltás miatt. A következő hetekben számíthatunk rá, hogy az EA további tagokat is bejelent az OTW Team 1-ból. A jelenleg ismert négyes tehát:

  • Erling Haaland – Manchester City
  • Darwin Nunez – Liverpool
  • Raheem Sterling – Chelsea
  • Richarlison – Spurs

Azok a játékosok, akik szeptember 30. előtt előrendelik a FIFA 23 Ultimate Editiont, egy nem cserélhető Ones to Watch kártyát kapnak.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki válik be leginkább hosszútávon az új csapatánál?

  • 40 %
  • 0 %
  • 40 %
  • 20 %