Akciófigyelő: Egy 2021-es játékot ad ingyen az Epic Games, húzzátok be ma!

Akciófigyelő: Egy 2021-es játékot ad ingyen az Epic Games, húzzátok be ma!

Extra tartalmak egy régi ismerőshöz és egy különleges szimulátor az eheti "étlapon".

A Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition második, a Submerged: Hidden Depths első alkalommal búcsúzott az Epic Games Store ingyenes játékait tartalmazó szekciójától. Itt a váltás ideje, avagy látogassatok el ismételten a népszerű oldalra, hogy a legújabb ajánlatok bekerüljenek a gyűjteményetekbe. A következő hét napban nulla forintért lehet a tietek a Hundred Days - Winemaking Simulator, valamint extra kozmetikai elemeket húzhattok be a Realm Royale Reforged epices indulása kapcsán.

Hundred Days - Winemaking Simulator

A Broken Arms Games fejlesztőcsapata szeretett volna valami különleges és egyedi videójátékot alkotni, ezért úgy döntöttek, hogy itt az ideje elmerülni a szőlőtőkék világában. Így született meg a Hundred Days, ami egy borászat mindennapjaiba kalauzol el titeket. A szőlőtermesztés fortélyait, a fürtök feldolgozását és a nedű palackozását egy hangulatos és relaxáló környezetben élhetitek át. A Steamen 20,99 euróért, közel 8500 forintért kínálják a felhasználóknak ezt a programot, ennyit spórolhattok, ha Epicen lecsaptok a 168-órás ajánlatra.

Real Royale Reforged

A battle royale műfajában maradandót alkotni egyre nehezebb feladat. Nem sikerült ez a Hi-Reznek sem, akik megpróbáltak valami nagyon furát összehozni a Realm Royale alakjában. A kezdeti népszerűség gyorsan alábbhagyott, de nem adta fel a kiadó a próbálkozásokat. Az Epicen most extra kozmetikai tartalmak várnak a varázsolós, kovácsolós és ugráló csirkékben gazdag játékhoz.

  • Death's Edge Assassin skin
  • Bokserker Chicken skin
  • Nogard Mount

Az ingyenes Hundred Days - Winemaking Simulator videójátékot, valamint a Realm Royale Reforgedhoz járó extrákat szeptember 15-én, délután 5 óráig adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál valaha a Realm Royale-lal?