Akciófigyelő: 5 játék, amit most ingyen tölthetsz le!

Akciófigyelő: 5 játék, amit most ingyen tölthetsz le!

Limitált ideig teheted rá a kezed ezekre a remek programokra!

Igazán erős felhozatallal készült a Steam, az Epic Games Store és az Amazon Prime Gaming, avagy az alábbiakban megtekintheted azokat a remek videójátékokat, amelyeket ingyenesen tölthetsz le ezekről az oldalakról. Természetesen bővült a Microsoft Game Pass, valamint a PlayStation Plus kínálata is, azonban ezekért minimális előfizetési díjat ki kell csengetni minden hónapban, így teljesen "freenek" nem nevezhetőek ezek a szolgáltatások.

Mafia - Steam

A legendás széria legelső részét egészen szeptember 5-én 19:00-ig adhatod hozzá a Steam-könyvtárhoz. Ennek a limitált ajánlat az apropója nem más, mint a 20. születésnap, amelyet nemrég ünnepelt a Mafia 2002-ben megjelent epizódja.

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition - Epic Games Store

Két játékot ad nulla forintért jövő hét csütörtök 17:00-ig az Epic Games Store. Az egyik a Submerged: Hidden Depth felfedezős-platformer kalandjáték, a másik a Lara Croft legújabb trilógiáját lezáró rész, a Shadow of the Tomb Raider. A még sötétebb és még drámaibb akciójáték rengeteg játékórával kecsegtet, mindenképpen érdemes ránézned, ha szeretitek a felfedezés örömét és a pörgős harcokat.

Assassin's Creed Origins - Amazon Prime Gaming (Ubisoft Connect)

Az "RPG-sített" Assassin's Creedek első fejezetét húzhatod be a Prime Gaminggel, ami ugyan egy előfizetéses szolgáltatás, de van hozzá próbaverzió. 

Football Manager 22 - Amazon Prime Gaming (Epic Games Store)

Szintén Prime Gamingen találod meg a Football Manager 22-t, amelyet az EGS-fiókodra kapsz meg néhány kattintás után.

Middle-Earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition - Amazon Prime Gaming (GOG.com)

Végül itt van a Middle-Earth: Shadow of Mordor, amelyre A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi (The Lord of the Rings: The Rings of Power) premier kapcsán aggatták rá a "100% kedvezmény" cédulát. 

A teljesség igénye nélkül itt vannak azok az új címek, amelyekkel a Game Passben és a PS Plusban találkozhatsz ebben a hónapban:

  • Game PassGRID Legends, Commandos 3 – HD Remaster, Immortals Fenyx Rising, Tinykin
  • PlayStation PlusDeathloop (PS5), Dragon Ball Xenoverse 2 (PS4), Watch Dogs 2 (PS4), Assassin’s Creed Origins (PS4), Need for Speed Heat (PS4)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked van PS Plus-előfizetésed?