Toplistás játékok érkezhetnek a jövőben a Game Passbe

A Microsoft vezérigazgatójának bejelentése felcsigázta a közösséget, csak aztán reméljük nem maradnak hoppon.

A Microsoft először januárban jelentette be, hogy meg akarja vásárolni az Activision Blizzardot, az állítólag 68,7 milliárd dolláros üzlet keretében. Bár az üzlet még mindig várat magára, mivel számos országban folynak a vizsgálatok a felügyelő szervek részéről. Amennyiben a fúzió véglegesítésre kerül, az azt jelenti, hogy a Microsoft 100%-os tulajdonába kerül az Activision Blizzard zászlóshajó játéksorozata is, a Call of Duty, amelyről a Sony úgy vélekedik, hogy befolyásolhatja a játékosok konzolválasztását. Most a rajongók kaptak egy remek hírt, ugyanis Phil Spencer, a Microsoft vezérigazgatója elárulta, hogy A Call of Duty, az Overwatch és a Diablo előbb-utóbb bekerül a Microsoft Game Pass előfizetéses szolgáltatásába.

„Az olyan előfizetéses szolgáltatások, mint a Game Pass, megfizethetőbbé teszik a játékokat, és segítenek a játékosoknak a világ minden tájáról megtalálni a következő kedvenc játékukat. A Game Pass lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy több játékot juttassanak el több játékoshoz. Szándékunkban áll az Activision Blizzard közkedvelt játékait – köztük az Overwatch, a Diablo és a Call of Duty címeket – elérhetővé tenni a Game Passban, és bővíteni ezeket a közösségeket” – mondta Spencer.

Az sajnos nem derült ebből ki, hogy ez pontosan mit jelent. A legújabb kiadások is bekerülnek-e az előfizetésbe, vagy csupán korábbi verziók. Reméljük, az ikonikus sorozatok egy időben az egyéni vásárlásokkal bekerülnek a Game Passbe is. Azt megígérte Spencer, hogy a két cég egyesülése az iparág és a játékosok javát fogja szolgálni. Ez alapján bizakodhatunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Rendelkezel Game Pass-előfizetéssel?

  • 33 %
  • 67 %
  • 0 %