10 legmenőbb Fortnite együttműködés – II. rész

10 legmenőbb Fortnite együttműködés – II. rész

Összeállítottuk, hogy a több száz együttműködésből számunkra melyik volt a 10 legérdekesebb.

Tegnap elkezdtük összeszedni a Fortnite történelmének tíz legjelentősebb együttműködését, kronológiai sorrendben. Az első ötöt ki is végeztük, most pedig folytatjuk a maradék felével. A lista első öt szereplőjét az alábbi linkre kattintva megtekintheted.

6. God of War x Fortnite (Chapter 2: Season 5)

A God of War egy ikonikus játék, melynek a főszereplője Kratost, aki a Fortnite által vált először elérhetővé a PC-sek számára. Ez még a játék számítógépes verziójának bejelentése előtt történt.

7. Neymar x Fortnite (Chapter 2: Season 6)

Ugyan a játékba már kerültek be sportoló karakterek, de a Neymar Jr. skin esetében történ meg először, hogy egy sportoló személyt egy az egyben beemeltek a Fortnite-ba. Ez óriási hír volt, mivel Neymar napjaink egyik leghíresebb labdarúgója, de mellette kimondottan szereti számítógépes játékokkal eltölteni a szabadidejét, köztük a Fortnite-al is.

8. Ferrari x Fortnite (Chapter 2: Season 7)

A bevásárlókocsitól elkezdve, a helikoptereken át, egészen a pumpával felszerelt átlátszó gömbökig már szinte minden, a pályán való mozgásunkat megkönnyítő tárgyal találkozhattunk az évek során. Ezek után az ember azt gondolja nem érheti meglepetés, aztán meglát egy Ferrari-t száguldozni a kedvenc játékában. Még ha nem is járt hatalmas eseménnyel vagy különleges skinekkel, akkor is nagyon menő, hogy egy ilyen legendás márka járműveit használhatták a játékosok.

9. League of Legends x Fortnite (Chapter 2: Season 8)

Az Arcane sorozat megjelenésének hála jöhetett létre ez az együttműködés a két játékóriás között. Mivel a Leauge of Legens játékból készült sorozat is, adott karakterek miért ne kerülhetnének be a Fortnite-ba úgy, ahogy már sok más film vagy mese szereplője? Ennek az együttműködésnek köszönhetően került be a jól ismert karakter Jinx a Fortnite item shopjába, később pedig követte őt  nővére is, Vi.

10. Naruto x Fortnite (Chapter 2: Season 8)

Az Epic Games már az egyik Battlepassban is kedvezett az Anime fanoknak, de Naruto, Kakashi, Sasuke és Sakura kinézetének a játékba való becsempészése volt az, amivel igazán sikerült levennie a lábáról a közösséget.

Van olyan kedvenc együttműködésed, amelyiket mi nem soroltunk bele a top 10-be?

A galériáért kattints a cikkre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!