A Fortnite kreatívan vágott vissza a beszólogatóknak

A Fortnite kreatívan vágott vissza a beszólogatóknak

Az új Starter Pack tartalmaz egy fricskát azok számára, akik a játék kihalásáról beszélnek.

A napokban vált megvásárolhatóvá a legújabb Starter Pack, ami sokunk számára a legideálisabb költekezési lehetőség a Fortnite-ban. A mindössze 1200 forintért beszerezhető csomag, ismételten csodás itemeket tartalmaz a 600 V-Buckson túl. Azt, hogy pontosan mi mindennel találkozhatunk benne, az alábbi cikkben megtekinthetitek.

Elsőre nekem fel sem tűnt, hogy a Veronika skin pólóján milyen szöveg áll, csak később vettem észre a dead game" feliratot. A „halott játék" jelzővel minden ismertebb projektnél találkozhattunk már. Főként akkor szoktak ezek megjelenni a kommentszekcióban, mikor az adott játék elér a csúcsra, és onnantól kezdve már nem növekszik az addig megszokott ütemben a játékosszám.

A Fortnite-ot is évek óta érik hasonló beszólások, de szemmel látható, hogy a Battle Royale megállíthatatlan – még ha nem is játszanak most vele annyian, mint fénykorában.

Ennek a szövegnek az ironikus megjelenítése tökéletes lépés az Epic Games részéről. A Fortnite nemhogy halott, inkább egyre csak növekszik az elért emberek száma, hála a rengeteg együttműködésnek és az új módok folyamatos érkezésének.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted most is népszerű a Fortnite?

  • 33 %
  • 22 %
  • 44 %