Hirdetés

A Fortnite kreatívan vágott vissza a beszólogatóknak

Az új Starter Pack tartalmaz egy fricskát azok számára, akik a játék kihalásáról beszélnek.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST FALL SHOWDOWN 2022

EG vs Fluxo

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

A napokban vált megvásárolhatóvá a legújabb Starter Pack, ami sokunk számára a legideálisabb költekezési lehetőség a Fortnite-ban. A mindössze 1200 forintért beszerezhető csomag, ismételten csodás itemeket tartalmaz a 600 V-Buckson túl. Azt, hogy pontosan mi mindennel találkozhatunk benne, az alábbi cikkben megtekinthetitek.

Elsőre nekem fel sem tűnt, hogy a Veronika skin pólóján milyen szöveg áll, csak később vettem észre a dead game" feliratot. A „halott játék" jelzővel minden ismertebb projektnél találkozhattunk már. Főként akkor szoktak ezek megjelenni a kommentszekcióban, mikor az adott játék elér a csúcsra, és onnantól kezdve már nem növekszik az addig megszokott ütemben a játékosszám.

A Fortnite-ot is évek óta érik hasonló beszólások, de szemmel látható, hogy a Battle Royale megállíthatatlan – még ha nem is játszanak most vele annyian, mint fénykorában.

Ennek a szövegnek az ironikus megjelenítése tökéletes lépés az Epic Games részéről. A Fortnite nemhogy halott, inkább egyre csak növekszik az elért emberek száma, hála a rengeteg együttműködésnek és az új módok folyamatos érkezésének.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Szerinted most is népszerű a Fortnite?

 • 33 %
 • 22 %
 • 44 %
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • BaB 2 hónapja
  Dehogy. Az ellenfelek 90%-a bot.
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!