Az Activision az összes Call of Duty csalásból származó pénzt követeli

Az Activision a per során azt követeli, hogy az összes csalásokból származó bevételt megkapják, az egyéb kártérítéseken felül.

Év elején az Activision pert indított, egy többek között Call of Duty csalószoftvereket gyártó és áruló cég, az EngineOwning ellen. Ezek folyamatok azóta is tartanak, és a cégóriás most arra kéri a bíróságot, hogy had kapják meg az eladott csalásokból származó bevételt is – az eredeti 2500 dolláros követelésen felül.

A frissített kereset tartalmazza, hogy az Activision kijelenti, hogy a bíróságnak ítélnie kell „az alperesek jogellenes bevételeinek visszatérítését, beleértve a csalószoftver egyesült államokbeli értékesítésének elszámolását". Ezentúl követelik, hogy az EngineOwning leállítsa a csalószoftvert, és minden olyan készülő programot, amely csalást tesz lehetővé az Activision bármelyik játékában.

A perbe fogott vállalat közben azt tervezte, hogy a hamarosan érkező Modern Warfare 2-höz is készítenek majd segítőprogramokat, de lehetséges, hogy erről a törekvésről le kell mondaniuk. Remélhetőleg a közeljövőben kiderül, hogy sikerül-e példát statuálni ezzel az esettel, vagy ez már túlzó követelés a bíró szerint – bár az ilyen jogviták akár hosszú évekig is elhúzódhatnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted is jogos a bevételek követelése?

  • 25 %
  • 75 %