Hogyan nézne ki egy Fortnite x Breaking Bad együttműködés?

Hogyan nézne ki egy Fortnite x Breaking Bad együttműködés?

Egy rajongó elkészítette a tökéletes crossovert.

Eszméletlenül sok izgalmas együttműködést élhettünk már át hála a Epic Gamesnek, és nem is tudok elképzelni olyan crossovert, amely még igazán megtudna lepni, és elérné az ingerküszöbömet. Legalábbis egészen eddig nem tudtam elképzelni, ugyanis egy rajongó fantasztikus koncepcióval rukkolt elő.

A grafikus hxzsh egy tweetben tette közzé az alkotásait, melyek a Fortnite és a Breaking Bad közötti képzeletbeli kollaboráció karaktereit mutatják be. A díjnyertes és közönség kedvenc amerikai sorozat szereplőinek játékba való behozatala egy olyan gondolat, amitől még az ősidők óta ittlévő játékosok is lázba jönnek – akárcsak én.

A képek készítője összesen 10 karaktert fedett fel, melyek többségében kettő stílussal rendelkeznek. Fent láthatjuk Walter White-ot, Jesse Pinkmant, Saul Goodmant és Gustavo Fringet. A lenti tweetben pedig megfigyelhető Mike Ehrmantraut, Hank Schrader, Steven Gomez és Kim Wexler, valamint a Lalo Salamanca és Nacho Varga – akiket már a Breaking Bad előzménysorozatából, a Better Call Saulból ismerhetünk.

Szívesen végigkövetném ennek az együttműködésnek a megvalósulását, és biztos vagyok benne, hogy a pénztárcám bánná.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Láttad a Breaking Bad sorozatot?

  • 50 %
  • 13 %
  • 38 %