Hirdetés

Senki nem lőtt még annyi fraget egy meccsen, mint ZywOo!

Élete 13. legjobb játékosnak járó díját vehette át a francia játékos.

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

Öt pálya kellett hozzá, de a Vitality nyerte meg a Liquid elleni ESL Pro League döntőt tegnap este Máltán. Ebben nagy szerepe volt a francia–dán együttes sztárjának, ZywOonak, aki a meccs során megdöntötte a fragelési rekordot is: 143 killje volt a nyolcórás meccsen.

Persze a magas számhoz hozzájárult, hogy összesen 155 kört játszottak a finálé alatt. De összeségében még így is egy átlagos pályányi csúcsteljesítménnyel jobb volt, mint az őt követő ember a szerveren (YEKINDAR 116-ot lőtt).

ZywOo nem csak a döntőben, a teljes verseny során kimagaslóan játszott. A csoportkörben veretlenül mentek tovább a csapatával, miközben ő mindig az élen járt teljesítményekben. A Spirit ellen 1,69-es, az Endpoint ellen 1,61-es HLTV ratingje volt.

A rájátszásban sem lassult le a francia, az Outsiders és a G2 elleni találkozókon is ő volt a győzelem motorja. A Liquid elleni döntőben szerezte egyetlen negatív értékelését, miután az amerikai csapat az első pályán domináns győzelmet aratott felettük. De ezen gyorsan túllépett és a másik négy pályán 1,32 alá már nem ment.

Borítókép: HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Valynn 1 hónapja
    gg
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!