Hirdetés

Visszatérhet device az Astralishoz, ennyiért vásárolhatják őt vissza a dánok

Mit gondoltok? Jó döntés lenne, ha device visszamenne az Astralishoz?

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

Alaposan megkopott már az Astralis csillagának fénye, a négyszeres Major győztes felállás, már sehol sincs. Magisk és dupreeh már a Vitality csapatában játszanak és éppen most nyerték meg az ESL Pro League 16. szezonját. Gla1ve és Xyp9x még próbálkoznak, de a jelenlegi felállásuk leginkább akkor kerül a hírekbe, ha k0nfig összeverekszik valakivel és eltöri a lábát.

Device pedig megér egy külön misét is, a dán AWP-s még 2021 tavaszán átment a NiP-hez, néhány meccs után egészségügyi szünetre vonult, de azóta sem látta senki. Mostanában már inkább arról hallani, hogy az Astralis visszavásárolná őt.

A jaxon.gg legújabb forrásai szerint device tényleg visszavágyik az Astralisba, a két csapat már megkezdte a tárgyalásokat és nincs már messze a megegyezésük sem. Ha hihetünk az informátoroknak, akkor a NiP 600 ezer dollár körül hajlandó megválni a dán mesterlövésztől, az Astralis pedig ezt nemrég el is fogadhatta.

A következő lépés, hogy device és az Astralis is megegyezzenek az átigazolásról és amennyiben ez megtörténik, úgy be is jelenthetik majd azt. Hogy pontosan mikor, azt nem tudni. A szabályok értelmében a csapatok nem cserélhetnek az RMR és a Major között, így ha az Astralis bejut a brazil Majorre, akkor csak a torna után cserélhetnek.

Ezt láttad már?

Ha viszont nem jutnak be az év legnagyobb versenyére, akkor könnyen lehet, hogy már az RMR-torna után felbomlik az Astralis felállása és bejelentik majd device visszatérését is. Feltéve persze, ha tényleg régi csapatához szeretne visszamenni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!