Egy szemtanú állítása szerint is verekedésben tört el k0nfig bokája

Egy szemtanú állítása szerint is verekedésben tört el k0nfig bokája

Így eshet majd szét a jelenlegi Astralis? Sikertelenségek és verekedés közepette?

Emlékeztek, amikor most tavasszal cadiaN és gla1ve vitája majdnem verekedésbe torkollott? Egyre inkább úgy tűnik, hogy az Astralis játékosainak érdemes lenne dühkezelésre járniuk, ugyanis fél év telt el és máris a legújabb balhéjuk. Ezúttal k0nfig került a főszerepbe, aki váratlanul lesérült, így helyére biztosan beugró érkezik majd a hamarosan induló RMR-tornára.

Hamar kibukott, hogy k0nfig verekedésben sérült meg, ám ezt a csapat nem kommentálta, ő pedig hazugságnak nevezte. Persze azt nem árulta el, hogy ha nem így, akkor hogyan törte ki a bokáját...

A Jaxon elért egy szemtanút, aki állítása szerint követi a CS:GO-t, ismeri k0nfigot és ott volt azon a bizonyos estén. A szemtanú szerint k0nfig jókora verekedésbe keveredett és tényleg abban sérült meg a lába. Elmondása szerint a dán játékos Málta éjszakai életében szórakozott és egy klub promóterével keveredett heves vitába. Elsőnek úgy tűnt, hogy erős szóváltás után annyiban hagyják a felek, ám néhány perccel később k0nfig mégis rátámadt az illetőre.

„K0nfig utána szaladt, megállíthatatlan volt. Utánuk mentem, mert aggódtam, hogy mi lesz ebből. Késő volt, egymásnak eset, ütötték és rúgták egymást, k0nfig a földre került és ekkor már a törött lába miatt kiáltozott. Láttam már furcsa dolgokat Máltán, de ez őrület volt." - mesélte a jaxon.gg-nek az állítólagos szemtanú, Michiel de Jong.

Hogy miként folytatódik a sztori, azt egyelőre nem tudni. Az biztos, hogy k0nfig és a csapat hallgat, a játékos megsérült ezért értékes meccseket kell kihagynia, amiből egyértelműen a csapat kára származhat. Egyes pletykák szerint az EPL után kitehetik k0nfig szűrét, de hivatalos megerősítés vagy cáfolat erről még nem érkezett.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!