CadiaN és gla1ve vitája majdnem tetlegességig fajult?

CadiaN és gla1ve vitája majdnem tetlegességig fajult?

A twitteres vita a dán derbi után nem egyszerű beszélgetéssel ért véget állítólag.

Az ESL Pro League D-csoportjának talán legjelentősebb pillanata nem a szerveren, hanem azon kívül történt. A Heroic–Astralis dán derbi után cadiaN és gla1ve  Twitteren szólalkoztak össze. cadiaN az Astralis PR-jától kezdve a BLAST Premier Fallon történteken át egészen gla1ve irányítói képességéig mindent kritizált riválásával kapcsolatban.

Később egy rájátszás előtti sajtótájékoztatón a felek azt nyilatkozták, sikerült megbeszélni, hogy egészséges mederben folyjon ez a dráma kettejük között. Gla1ve maga azt mondta, hogy volt „egy kis gyors beszélgetés” kettejük között. Azonban Richard Lewis nemrégiben elejtett egy információt arról, hogy ez egyáltalán nem így nézett ki.

Az újságíró-műsorvezető szerint ESL-es „kismadarak” azt csiripelték neki, hogy a színfalak mögött heves vita volt a felek között a Twitteren történtek miatt. Sőt, Richard Lewis állítása szerint az egyik csapatból „valaki átugrott egy kanapén és szembeszállt valaki mással, embereknek kellett közéjük állni”, hogy ne fajuljon el a helyzet. Az nem derült ki, hogy ki is ugrott át a kanapén és kivel állt szembe. De érthető módon ezt a sajtótájékoztatón meredek lett volna felvállalni és a játékosok akkor is tagadnák, ha valóban megtörtént az esemény.

Erre reagálva egy harmadik dán irányító, MSL előállt egy ötlettel: „Kamerázni kellett volna ezt a szart, utána beszélhetnénk nézettség növekedésről, akár egy Netflix műsorról is. De a legtöbb org valószínűleg arra kényszeríti majd a játékosokat, hogy soha ne írjanak többé rossz dolgokat Twitteren.”

Borítókép: HLTV

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!