Pletyka: verekedés miatt kirúghatják k0nfigot az Astralisból, a játékos tagad

Pletyka: verekedés miatt kirúghatják k0nfigot az Astralisból, a játékos tagad

Nem ez lenne az első alkalom, amikor egy Astralis-játékos furcsa helyzetbe kerül egy ESL Pro League környékén.

Az Astralis eltávolíthatja k0nfigot a csapat kezdőjéből, miután az ESL Pro League csoportköre után verekedésbe keveredett Máltán – állítja a Jaxon. A források szerint egy vitás helyzet fajult verekedéssé, a szituációnak pedig köze lehet ahhoz, hogy a játékos eltörte a bokáját. A múlthéten elismert sérülés miatt már biztos, hogy az EU RMR-on nem vesz részt k0nfig – MistR helyettesíti őt az Astralis Talentből.

A Jaxon szerint nem egyértelmű, hogy ki veheti át k0nfig helyét hosszabb távon. A device-pletyka eddig biztosan farlig helyét veszélyeztette, de ha k0nfig távozik, akkor hirtelen két ember kellene. 

A hír megjelenése után k0nfig is kommentálta azt. Szerinte a pletyka „többnyire BS”, valamint korábban azt kérte a Jaxontól, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét, de ennek nem tettek eleget. Az viszont nem derült ki, hogy az ő értelmezésében melyik része igaz a történetnek és melyik nem.

Egyébként nem ez lenne az első alkalom, amikor egy Astralis-játékos furcsa helyzetbe kerül egy ESL Pro League környékén: a tavaszi szezon során majdnem tetlegességig fajult az Astralis és a Heroic játékosai közti rivalizálás.

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!