Riport: A NIP tárgyal device eladásáról

A bejelentés még odébb van, a felek jelenleg az árról egyezkednek, ami device esetében igen magas.

A NIP tárgyalásokba kezdett az Astralisszal device eladásáról – írja a Jaxon. A híroldal szerint az első megbeszéléseken már túlvannak a felek, az árról zajlik még az egyezkedés. Nem titok, hogy device az előző csapatába szeretne visszakerülni, ezért náluk házal a NIP elsősorban.

Szintén a Jaxon alapján írtuk augusztusban, hogy a NIP az eredeti árat szeretné visszakapni, azaz egymillió euró környékén kínálja device-t a hosszú szerződése miatt. Azonban kérdéses, hogy az Astralis hajlandó-e ennyit kifizetni: korábban már licitált device-ra a dán szervezet, de azzal az összeggel nem voltak elégedettek a svédek, akik minél kisebb veszteséget akarnak elkönyvelni a játékos kapcsán.

Device 2021 áprilisában csatlakozott a NIP-hez, a játék történetének egyik legjobb játékosaként. A kimagasló, egymillió eurós kivásárlási ára után hatalmas elvárások elé nézett. A céljuk arra az évre a Stockholm Major megnyerése volt. Viszont rögtön az első tornájuk, a FLASHPOINT RMR-ja botrányba fulladt, amit nem igazán tudtak lemosni magukról hónapokig. Ősszel a hőn áhított Major bajnoki cím sem jött össze, decemberben pedig kiégésre hivatkozva a kispadra kérte magát a dán. Azóta hivatalosan sem a NIP, sem ő maga nem beszélt a helyzetéről vagy a jövőjéről.

Borítókép: HLTV
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!