Hirdetés

VR-ra költözik az egyik legjobb Star Wars játék

Íme a Jedi Academy, ahogy még sosem láttad!

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Pont a napokban szedtük listába az összes olyan Star Wars játékot, amiken éppen dolgoznak a derék fejlesztők, legyen az az EA, a Ubisoft vagy Quantic Dream csapata. Akkor még nem tudtuk, pedig +1 tételként simán felkerülhetett volna a listára egy másik cím is, egy lassan 20 éves játék, amin most újra gőzerővel dolgoznak.

A 2003-as Star Wars Jedi Knights: Jedi Academy rengeteg Star Wars fanatikus kedvenc videojátéka, nem is csoda, hiszen remek történettel, a mai napig hangulatos grafikával és remek harcrendszerrel rendelkezik. Kevés olyan játék van, ahol annyira élvezetes volt a fénykarddal hadakozni, mint a Jedi Academy-ben, talán csak a Star Wars Jedi: Fallen Order érhet fel hozzá.

Remake ugyan nem készül a klasszikusból, de egy ambiciózus VR-mod igen! A még nagyon korai szakaszban járó projekt egyetlen modder keze munkája, de már így is rendkívül látványos és hangulatos.

Ha minden jól megy, a teljes játékot átülteti majd VR-ba és a Meta Quest 2 tulajok régi-új élményként játszhatják majd. Bízzunk benne, hogy idővel elkészül a játék, ez egy olyan program, ami miatt még talán én is elgondolkodnék egy VR-szett vásárlásán, pedig nem vagyok nagy szívlelője a VR-játékoknak.

Az Erő legyen veletek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Levszon 2 hónapja
    Pazar
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!