Ekkortól játszhatsz Magyarországról az Overwatch 2-vel

Ekkortól játszhatsz Magyarországról az Overwatch 2-vel

Figyelem Overwatch fanok, este indul a buli!

Nem is emlékszünk már pontosan, hogy mióta várunk az Overwatch folytatására. Az első rész jött, látott és pár hónap alatt a földbe állt. Megvolt a saját kis közössége, de a várt óriási siker elmaradt, de majd most! A Blizzard elmondása alapján az OW2-ben minden benne lesz, ami jó volt az első részben és persze rengeteg újdonság is. Még arra is van esély, hogy az OW2-ben olyan crossover tartalmakat látunk majd, mint a Fortnite-ban.

A várakozás óriási, az ígéretek gigásziak, de azért sokan kétkedve fogadják a ma megjelenő játékot, mondván, amit eddig láttunk, az nem lesz elég egy teljesértékű folytatáshoz. Meglátjuk, szerencsére már nem kell sokat várnunk, hogy megtapasztaljuk milyen is az Overwatch2.

Ezt láttad már?

Október 4-én, azaz ma már a magyar játékosok is kipróbálhatják majd az Overwatch 2-t, de pontosan mikor? Szerencsére ezt is tudjuk már, sőt, a Blizzard azt is elárulta, hogy a megjelölt időpontokban minden platformra egyszerre dobják majd ki a játékot.

Az Overwatch 2 megjelenése magyar idő szerint:

  • október 4. - este 9 óra

Kíváncsian várjuk, egy esélyt mindenképpen megérdemel majd a játék, őszintén reméljük, hogy ezúttal tényleg sikerül a Blizzardnak és egy hosszantartó, izgalmas és élvezetes programot tesznek le elénk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!