A Blizzard a Fortnite-éhoz hasonló Overwatch 2 együttműködéseket szeretne

Ismert anime karakteret is irányíthatunk majd az Overwatch 2-ben?

Az Overwatch 2 október 4-én azaz 6 nap múlva – indul. Hatalmas várakozás övezi a legendás játék folytatását, az Overwatch alelnöke– John Spector – pedig tovább tudta fokozni ezt az izgalmat. John egy interjúban beszélt arról, hogy több alternatív bevételi forráson gondolkodnak, és szeretnének egy olyat kipróbálni, melyben mindenki megtalálhatja a számára ideális tartalmat.

„Én is hatalmas anime rajongó vagyok, ezért nagyon klassz volt látni, hogy a Fortnite-ban megjelent Naruto, pedig nem is játszom a játékkal" – mondta a beszélgetés során, majd azzal folytatta, hogy „ahogy az Overwatch 2-re tekintünk, ezen dolgok felfedezése érdekel minket, és azt kell tennünk ami szerintünk a franchise-hoz a leginkább illik".

A pontos részletekbe ugyan nem ment bele John, de az biztos, hogy a Blizzardnak azért a Fortnite-étól nagyban eltérő módot kéne kivitelezni a kollaborációkat, hiszen az Overwatch-ban a karaktereknek külön történetük és képességeik vannak. Mindenesetre az első Battle Pass-be betekintést nyerhettünk, a többi dolog pedig idővel úgyis alakul.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örülnél az ilyen együttműködéseknek?

  • 40 %
  • 60 %