Hirdetés

A Blizzard a Fortnite-éhoz hasonló Overwatch 2 együttműködéseket szeretne

Ismert anime karakteret is irányíthatunk majd az Overwatch 2-ben?

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

Az Overwatch 2 október 4-én azaz 6 nap múlva – indul. Hatalmas várakozás övezi a legendás játék folytatását, az Overwatch alelnöke– John Spector – pedig tovább tudta fokozni ezt az izgalmat. John egy interjúban beszélt arról, hogy több alternatív bevételi forráson gondolkodnak, és szeretnének egy olyat kipróbálni, melyben mindenki megtalálhatja a számára ideális tartalmat.

„Én is hatalmas anime rajongó vagyok, ezért nagyon klassz volt látni, hogy a Fortnite-ban megjelent Naruto, pedig nem is játszom a játékkal" – mondta a beszélgetés során, majd azzal folytatta, hogy „ahogy az Overwatch 2-re tekintünk, ezen dolgok felfedezése érdekel minket, és azt kell tennünk ami szerintünk a franchise-hoz a leginkább illik".

A pontos részletekbe ugyan nem ment bele John, de az biztos, hogy a Blizzardnak azért a Fortnite-étól nagyban eltérő módot kéne kivitelezni a kollaborációkat, hiszen az Overwatch-ban a karaktereknek külön történetük és képességeik vannak. Mindenesetre az első Battle Pass-be betekintést nyerhettünk, a többi dolog pedig idővel úgyis alakul.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Örülnél az ilyen együttműködéseknek?

 • 40 %
 • 60 %
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • centre_syrup 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • GeryDee 1 hónapja
  Nem kell ide semmilyen eggyüttműködés. Szerintem ezzel csak rontanának az egész játék "eredetiségén"
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  Nice
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!