Ezekkel a tartalmakkal jön az Overwatch 2 első battle pass szezonja

Ezekkel a tartalmakkal jön az Overwatch 2 első battle pass szezonja

A Blizzard temérdek kozmetikai cuccal készül a régi és új játékosok számára is. 

Nyakunkon az Overwatch 2 indulása és a Blizzard ugyan a babérjain ült az elmúlt néhány hétben, ma begyújtották a rakétákat és hivatalosan is bejelentették a játék következő hősét, Kirikót. A karakter alapvetően egy izgalmas arzenállal rendelkező support lesz, képességeit és bemutatkozó videóját az alábbi cikkünkben tudjátok megtekinteni. 

Az új karakter mellett a fejlesztők végre valahára megosztották elképzelésüket arról, hogyan is fest majd konkrétan a játék új üzleti modellje, a battle pass rendszer. Korábban már kaptunk néhány infót ugyan, plusz érkezett pár ellentmondásos szivárgás is, most azonban minden fontosabb részletet közzétettek. Először is, a játékba kilenc hetente érkeznek majd új tartalmak és a battle pass alapvetően mindenki számára elérhető lesz, az új hősök pedig az ingyenes vonalon kapnak majd helyet a jövőben, kivéve Sojourn és Junker Queen, akik alapból megérkeznek a játékosok gyűjteményébe az Overwatch 2-vel. Természetesen a fizető vendégek több kozmetikummal lesznek majd gazdagabbak minden szezon végén, nézzük is meg, mikről van szó.  

Azok számára, akik szeretnék kimaxolni az Overwatch 2 élményt, a Premium BP áll, ami előreláthatólag 1000 OW Coinba(10 euró) kerül majd szezononként. A csomag 20%-os battle pass boostot, öt új Legendary skint, plusz az 50-es szinten a személyre szabható Mythic Genji hőskinézeteket tartalmazza, na meg egyéb izgalmas cuccokat, mint például OWL tokenek, charmok, vagy sprayk és Victory Pose-ok. Nem szabad elfelejtkezni az újraalkotott shop-ról sem, ahol a Warzone-hoz hasonlóan különböző csomagokra szórhatjuk majd el a pénzünket. 

Érdekesség, hogy a Watchpoint Pack tulajdonosai 2 szezonra fixen beruházhatnak majd a BP-re, mivel 2000 OW Coin járt a 40 eurós csomagban. Összességében egyébként a kozmetikumok rajongóinak megérheti majd az a havi 10 euró, főleg annak tekintetében, hogy más módon nem lehet majd hozzájutni a Mythic skinekhez, amik igazi ritkaságszámba mennek majd így is, mivel megszerzésükhöz amúgy ki kell farmolni azt a BP-t. Szóval grindra fel, pár hét és itt a premier!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!