Hivatalosan is bemutatkozott az Overwatch 2 új hőse, Kiriko!

Hivatalosan is bemutatkozott az Overwatch 2 új hőse, Kiriko!

A karakter az Overwatch 2 indulásával érkezik meg a játékba. 

Néhány hét van már csak hátra az Overwatch 2 indulásáig és a fejlesztők nem nagyon árultak el semmilyen infót hivatalosan, mégis hogy képzeljük el a startot. A szivárogtatók persze rögtön megindultak, érkezett ugyanis néhány aggasztó híresztelés a battle pass rendszerről, továbbá napvilágot látott a játék következő hősének számító Kiriko animációs rövidfilmje, vagyis annak egy befejezetlen változata. 

A fejlesztők bizonyára kicsit kiakadtak a szivárgás láttán, ezért pánikmódba kapcsoltak és nemrég hivatalosan is bejelentették Kirikót, mint az Overwatch 2 új hősét, aki a premierkor kerül be a játékba. A leleplezés mellé szerencsére kaptunk egy rövid videót is, melyben megcsodálhatjuk a karaktert és képességeit. 

A fiatal hősnő tehát alapvetően egy support lesz és Ofuda talizmánokkal gyógyít, Kunai késekkel meg sebzi az ellenfelet. Ezen kívül  lesz még egy Swift Stepre keresztelt teleportációs képessége, plusz egy a csapatagokra ható védelmező Suzuja, ami leveszi a debuffokat a társakról, na meg rövid ideig halhatatlanná teszi őket. Végül, de nem utolsó sorban ott van még az Ultimate-nek számító Kitsune Rush, ami megidéz egy rendkívül cuki szellemrókát és mindenféle sebességgel vértezi fel a bajtársait.

Érdemes még megemlíteni, hogy a passzívja szerint ugyan úgy tud majd falakra mászni, mint Genji vagy Hanzo, mondjuk nem is várhatnánk kevesebbet egy rókaszellemmel bandázó nindzsa lánytól. A karakter egyébként a battle pass rendszer ingyenes ágán lesz megszerezhető, az iparági pletykák alapján nagyjából 15-20 óra játékkal, szóval készítsétek fel magatokat lelkiekben, ha nem akartok fizetni, akkor kemény grind vár rátok. Nektek egyébként hogy tetszik Kiriko és képességei? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!