Az Overwatch 2 indulásával  visszatérnek az OWL skinek

Az Overwatch 2 indulásával visszatérnek az OWL skinek

A hőskinézetek limitált ideig lesznek elérhetőek az új ingame shopban. 

Kilenc nap van már csak hátra az Overwatch 2 érkezéséig és a Blizzard igencsak aktív volt az elmúlt pár hétben. Először is hivatalosan is bemutatták az új hősnek számító Kirikót, felfedték a következő csatateret, továbbá lerántották a leplet a Battle Pass rendszerről és arról, milyen tartalmakat kapunk majd a pénzünkért. Ha kíváncsiak vagytok a temérdek újdonságra, kattintsatok az alábbi cikkünkre! 

Érdekesség, hogy a játékban már lesz egy shop is, ahol a Warzone-hoz hasonlóan különböző kozmetikai csomagokat tudunk majd vásárolni, szerencsére itt azonban nem kell majd külön fizetnünk a hősökért. Ezen kívül nemrég a Blizzard azzal rukkolt elő, hogy az Overwatch 2 indulásának tiszteletére limitált ideig elérhetővé teszik az Overwatch League exkluzív szürke skineket, na meg a korábban időszakosan elérhető OWL Champion hőskinézeteket. Arról egyelőre még nem esett szó, hogy csomagban, vagy külön-külön csaphatunk-e le a cuccokra, viszont a Blizzardot ismerve valószínűleg utóbbiról lesz szó. 

Pénzügyi szempontból mindez jó kis lépés a Blizztől, a harcore Overwatch League fanok viszont kicsit most bosszúsak, mivel arról volt szó, hogy a szürke skineket csak a Twitch bundle megvásárlásával lesznek beszerezhetőek. Persze Bobby bácsi fiatal és kell a pénz, szóval még részemről is naivitás volt azt hinni, hogy mindez így is lesz. Na mindegy, ez van srácok. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!