Vigyázz mit mondasz az OW2 meccsein, a játék figyeli majd minden szavadat

Vigyázz mit mondasz az OW2 meccsein, a játék figyeli majd minden szavadat

Végre megpróbálják majd visszaszorítani a toxikus játékosokat.

Hat nap és végre megjelenhet a Blizzard következő játéka, az idei nagy dobásuk, az Overwatch 2. Igen, már az első rész sem volt különösebb siker, az óriási tömegek hamar magára hagyták a játékot és az e-sport piacra sem tudtak úgy berobbanni, ahogy azt szerették volna. Sebaj, majd talán a második résszel sikerül megugrani azt, amit az elsővel nem.

Október 4-én érkezik az Overwatch 2, miközben azt is tudjuk már, hogy mikor ér véget az első rész menetelése. Egyelőre sok a kérdés a játékot illetően, de az alapok ezúttal is adottak, a dobbantó ott van a játék előtt, már csak arra van szüksége a fejlesztőknek, hogy nagyobbat ugorjanak, mint anno 2016-ban.

Az biztos, hogy kellő odafigyeléssel készül a program minden egyes eleme, a toxikus játékosok ellen is felveszik a harcot, méghozzá erősen. Ahogy oly sok más online játék, az Overwatch sem mentes a csalóktól és sajnos a toxikus, agresszív, a többiek játékát elrontó emberektől sem.

Éppen ezért kap majd az OW2 egy sokkal komolyabb felügyeleti rendszert, ami automatikusan elemzi majd a bejelentett játékosok viselkedését, még a voice chatben elhangzottakat is. Magyarán, az OW2-ben megpróbálják kiszűrni a szóban rendetlenkedőket, ezzel is könnyítve az sportszerű és emberséges játékosok életén.

Ezt láttad már?

Azt egyelőre nem tisztázták, hogy akiket elkap a rendszer, azok milyen büntetésre számíthatnak. Az viszont már biztos, hogy a felvételeket 30 nap után törlik majd, ha tehát valaki toxikusan viselkedik valamelyik meccsünkön, érdemes azonnal bejelenteni őt, hogy a Blizzard még időben kivizsgálhassa.

Az új felügyeleti rendszer nem lesz kész az OW2 startjakor, de megjelenését nem sokkal a játék elindulása utánra teszi a cég.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kipróbálod majd az Overwatch 2-t?

  • 29 %
  • 71 %