Az új videokártyák miatt kellett növelni az Overwatch fps-korlátját

Az új videokártyák miatt kellett növelni az Overwatch fps-korlátját

Az Nvidia még egy tesztet is mutatott.

Az Overwatch 2 akár 600fps sebességgel is elfut, köszönhetően a legújabb Nvidia videokártyáknak. Az Nvidia következő generációs RTX 4000-es szériája a zászlóshajó RTX 4090-es modellel október 12-én jelenik meg, az Overwatch 2 pedig közvetlenül előtte, október 4-én. Ez a hír egybevág azzal, hogy az Nvidia célja az volt, hogy az belső nézetes lövöldözős játékokban 300+ fps-re is képes legyen.  A tesztek alapján ez megvalósulhat.

A cég megerősítette, hogy 360fps feletti képkockasebesség érhető el egy RTX 4090-nel, ami a ma kapható legextrémebb játékmonitorok kivételével minden esetben elegendő lesz. Azt is megerősítette, hogy a népszerű lövöldözős játékhoz érkezik a késleltetést csökkentő technológia, az Nvidia Reflex. Ez számos GPU- és játékoptimalizálással segít csökkenteni a rendszer késleltetését a támogatott játékokban. Az Overwatch az elsők között támogatta a technológiát, amikor 2020-ban megjelent, így logikus, hogy a hamarosan megjelenő folytatásban is láthatjuk majd.

„Kiderült, hogy a 40-es sorozatú GPU-k olyan gyorsak, hogy a Blizzard csapata 600 képkockára emelte az Overwatch 2-ben a képkockák felső határát másodpercenként" - mondta ma Justin Walker, az Nvidia termékmenedzsmentért felelős vezető igazgatója. Bár Walker nem mondta el, hogy mi volt a képkocka felső határa korábban, feltételezzük, hogy nem 599fps volt. Az alábbi videóban pedig egy tesztet is bemutatott az Nvidia, amelyben a játék 1440p-n 460fps és 6ms késleltetés mellett futott egy RTX 4090-essel.

Persze ez nem lesz egy olcsó móka, így csak néhány szerencsésebb játékos élvezheti ezt ki, a többség azért ennél gyengébb videokártyával rendelkezik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Már az első napon kipróbálod az Overwatch 2-t?

  • 25 %
  • 75 %