Hirdetés

Fortnite: Újféle ládák jelentek meg a szigeten

Ezáltal további funkciót kaptak a kulcsok.

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

Az évad kezdetével ismét megtalálhatóvá váltak a szigeten a széfek, melyek kinyitásához kulcsokra van szükségünk. Ezeket megszerezhetjük a normál tárgyak közül, de a legkomolyabb trezorokhoz kettő is kellhet belőlük. A 21.10-es frissítéssel viszont további funkciót is kaptak, hiszen újféle ládákkal is találkozhatunk – melyek a Holo-Chest nevet viselik – és ezek kinyitásához szintén egy vagy két kulcs szükséges.

A Holo-Chestek különlegessége, hogy nem titok mi lesz bennük, így könnyedén beszerezhetjük a legszükségesebb fegyvereket.

A térkép megnyitásával látjuk is, hogy merre kell keresnünk a ládákat – egy lakat jelzi. Solo menetekben érdemesebb lehet célba venni a Holo-Chesteket a nagy széfek helyett, mert így is megszerezhetjük amire szükségünk van, és valószínűleg nem kell másokkal megküzdenünk érte.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Tetszik a 21.10-es frissítés tartalma?

  • 50 %
  • 50 %
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!