Fortnite: Brutális felszerelést szerezhetünk az új széfekből

Fortnite: Brutális felszerelést szerezhetünk az új széfekből

Visszatértek a széfek a játékba és jobbak mint valaha.

A vaultokkal – azaz a széfekkel – először Chapter 2 Season 2-ben találkozhattunk a szigeten, és az ottani boss-ok legyőzésével egy kulcshoz juthattunk, amely kinyitotta a helyiség bejáratát. Belül különleges lootok várták a szerencséseket, melyek segítségével hatalmas előnyre lehetett szert tenni, ezáltal könnyebé vált a Victory Royale megszerzése.

Ezt követően folyamatosan bővült a Fortnite-ban található széfek listája, egészen Chapter 3 Season 2-ig. Ekkor tudtuk utoljára kinyitni a Command Cavernben található páncélozott szobát, azóta pedig nélkülöznünk kellett ezt a funkciót – egészen mostanáig.

A tegnap kezdődő Chapter 3 Season 4-el visszatértek a széfek, de átdolgozott formában. A kinyitásukhoz kulcsot kell szereznünk, amit elsősorban a krómmal borított ládák tartalmaznak, továbbá jóval kisebb eséllyel megtalálhatók a sima ládákban, illetve a padlón is. Miután a birtokunkba került egy, a térképet megnyitva látjuk, hogy merre vannak a széfek – jó párat láthatunk a szigeten elszórva. A kisebb zsákmányt tartalmazó helyiségekhez egy, a komolyabb felszerelések megszerzéséhez pedig kettő kulcsra lesz szükségünk. A szobákban epik és sima ládákat, illetve Supply Droppot nyithatunk.

Érdemes a vaultokat kiemelt óvatossággal megközelíteni, mivel minden bizonnyal több játékos is a benne rejlő kincsekre utazik. Ha viszont egyszer megszerzed a lootot, többet nem kell a gyűjtögetéssel foglalkoznod az adott menetben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Vártad, hogy visszatérjenek a széfek?

  • 67 %
  • 22 %
  • 11 %