Hirdetés

Csúszik a Company of Heroes 3 megjelenése

A program egyelőre nem felel meg az elvárásoknak.

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

Egy kicsit le kell törjük olvasóainkat. Nyáron még arról számolhattunk be, hogy idén érkezik a Company of Heroes 3. Nos, olyan véleményeket is kaptunk erről a hírről, miszerint „Mindenki IS várja már", illetve „Végre". Most azonban úgy tűnik a várakozási idő növekszik még egy kicsit, ugyanis a megjelenést eltolták néhány hónappal, az új dátumot pedig 2023. február 23-ra tűzték ki.

A döntést a Sega jelentette be, miszerint november 17-én még nem játszhatunk vele. A  Relic Entertainment címe "Jelenleg nem felel meg sem a játékosok, sem a saját magas elvárásainknak. Sok még a teendő: hibákat kell kiküszöbölni, pixeleket csiszolni, a játékmenetet módosítani és a visszajelzésekkel foglalkozni." Ez utóbbival kapcsolatban a Sega elmondta, a fejlesztő Relic továbbra is reagál a közösség visszajelzéseire, a játék dinamikus kampánytérképének javításával, a csaták során a „szemcsékre és részletekre" való nagyobb vizuális összpontosítással, az átdolgozott fényrendszerrel, valamint a HUD és a felhasználói felület finomításával.

Azokra a véleményekre tudnak támaszkodni, akik már kipróbálták a játékot. Néhány szerencsésnek erre tavaly volt lehetősége egy többjátékos pre-alfa teszten. A stúdió igyekszik finomítani a dialógusokon is. Az a céljuk, hogy az adott környezet nyelvi sajátosságait átültessék a játékba is, autentikusabbb játékélményt nyújtva ezzel. „A lehető legjobb játékot akarjuk szállítani, és úgy érezzük, hogy még nem tartunk ott. Ez a plusz idő lehetővé teszi számunkra, hogy a CoH 3 általános fejlesztésén, kiegyensúlyozásán és finomhangolásán dolgozzunk, hogy a játék megfeleljen a játékosok elvárásainak, és a sorozat eddigi legmélyebb taktikai élményét nyújtsa" – írták. Fontos, hogy a tartalom terén nem várható változás. Ez kizárólag a csiszolásra, foltozgatásra és finomhangolásra vonatkozik. Így senki ne számítson új funkciókra módokra és egyébb tartalmakra az eddig megismerteken kívül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Várod a Company of Heroes 3-at?

  • 75 %
  • 25 %
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!