Nagyszabású Fortnite x Doctor Who együttműködés a láthatáron

Nagyszabású Fortnite x Doctor Who együttműködés a láthatáron

Ismét különleges kollaboráció készül, ezúttal egy televíziós sorozattal.

Egyszerűen nincs egy lélegzetvételnyi szünet az Epic Games háza táján, hétről hétre újabb együttműködések derülnek ki, melyek a legsikeresebb játékukra, a Fortnite-ra vonatkoznak. Alig, hogy bekerült az Iron Man Zero és az X-23 csomag, máris kiszivárgott a legújabb crossover.

A Doctor Who, a legrégebb óta futó televíziós sci-fi sorozat, melyhez kapcsolódóan már megszerezhettünk egy játékon belüli spray-t. Nyilván ez egy jelentéktelen kollaboráció volt, azonban a leakerek teljes magabiztossággal állítják, hogy ezúttal sokkal komolyabb dologról van szó.

A szivárogtatásaik alapján nagyban munkálkodik a két fél, hogy jól sikerüljön az együttműködés, mely során valószínűleg skineket, további kozmetikai elemeket, és talán egy Creative pályát kaphatunk – a szokásos módon. Mivel még az egész elején tartanak, minimum hónapokat kell várnunk, mire láthatjuk az eredményét. A sorozat 14. évadának forgatása november kezdődik, így az tűnik ésszerűnek, hogy azzal kapcsolatosan kapunk majd tartalmakat.

Szerencsére amíg erre várunk, megvalósul a Fortnitemares, amihez minden játékos nagy reményeket fűz, és október 18-án kezdődik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ismered a Doctor Who sorozatot?

  • 50 %
  • 17 %
  • 33 %