A Microsoft Gaming CEO-ja buktathatta le a legújabb Xbox-konzolt

A Microsoft Gaming CEO-ja buktathatta le a legújabb Xbox-konzolt

Spencer híres polca ismét titkokat rejthet.

Phil Spencer ismét trollkodik. Közzétett ugyanis Twitter-oldalán egy képet, ahol a polca látható, amin mindenféle tárgy szerepel. Fel is köszöntötte a szülinapos Falloutot, azonban a rajongókat egy másik részlet mozgatta meg. Ki találjátok mi?

Az alábbi képen a felső sorban látható egy kis fehér doboz. Ez került a közösség látókörébe, ugyanis kísértetiesen hasonlít a Microsoft régóta készülő Xbox Game Pass streaming eszközére, amelyről már korábban láthattunk képeket. Amióta kiderült, hogy az Xbox-főnök hónapokkal a konzol bejelentése előtt egy videointerjú során egy Xbox Series S-t rejtett maga mögé, mindenki alaposan végigböngészte a képen látható tárgyakat további érdekességek után kutatva, most pedig találtak is.

„A Vault Boy elhagyta a menedéket, és beugrott az irodámba, hogy megünnepelje a Fallout 25. évfordulóját" – áll a bejegyzés leírásában. Feltűnő azonban, hogy a kép középpontjában messze nem a Vault Boy szobor áll. A doboz egyébként – amennyiben valóban a streaming-eszköz az – a Keystone kódnevet kapta, amelyről Microsoft májusi frissítésében elárulta, hogy egy olyan olcsó eszköznek szánják, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy konzol nélkül, bármilyen tévén vagy monitoron keresztül játsszák az Xbox Cloud Gaming címeket. Azóta keveset lehetett róla hallani, de az időzítése mindenképpen furcsa. Természetesen egyáltalán nem biztos, hogy valóban ezt látjuk a képen, de amennyiben mégis, akkor az a Stadia bezárásával közel egy időben mindenképpen merész lépés. A Microsoft igyekezett tovább bonyolítani a rejtélyt, ugyanis a kép alá csak ennyit kommentelt: „Na, mit is mondtunk arról, hogy régi prototípusokat tegyél a polcodra főnök".

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te észreveszed általában az ehhez hasonló megbújó részleteket?

  • 33 %
  • 67 %