Fortnite: Igazságtalanul erős a Goo Gun?

Fortnite: Igazságtalanul erős a Goo Gun?

Egy nap sem kellett, hogy a játékosok kiakadjanak.

A tegnapi frissítés során bekerült a játékba a Throwable Launch Pad, a Shield Bubble és a Goo gun, melyek közül az első kettő a competitive módokban is megtalálható. A közösség a Goo Gunt várta a legjobban, hiszen ez egy teljesen új fegyver, amit már az évad előzetesében is láthattunk, és első ránézésre is izgalmasnak tűnt.

Az update óta eltelt egy nap, és megérkeztek az első visszajelzések az itemmel kapcsolatban. Mielőtt kibeszélnénk, azt javaslom, hogy mindenki tekintse meg az alábbi videót, amit GKI – tartalomgyártó – készített.

A felvétel elején hallhatjuk, hogy ha szeretnél könnyen győzni a Fortnite-ban, csak vegyél fel öt Goo Gunt", majd következik egy egyperces összeállítás, melyben csupán ezen tárgyak használatával egész csapatokat iktat ki. Mindegyik fegyver külön teli tárakkal rendelkezik, így a tölténnyel sem kell igazán foglalkozni, és mivel minden épületet könnyedén felrobbant, semelyik tereptárgy sem jelenthet akadályt. 

Természetesen a Goo Gun másik oldalán lévő játékosok számára ez közel sem ilyen mókás, és sokan már a gyengítését, vagy a vaultolását kérik. Az Epic Gamesnek nem igazán lesz más választása, mint csökkenteni a fegyverek erejét, hiszen ez teljesen megrontaná az elkövetkezendő időszakot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted is túl erős a Goo Gun?

  • 43 %
  • 57 %
  • 0 %