Egy bug miatt nem játszhatunk ezzel a Fortnite skinnel competitive-ben

Egy bug miatt nem játszhatunk ezzel a Fortnite skinnel competitive-ben

Érdekes hiba miatt vette ki az Epic Games ezt a kinézetet a competitive módokból.

A Chapter 3 Season 4 megjelenése számos változást hozott a játékba, és olyan funkciók is érkeztek, melyekre eddig a legmerészebb álmainkban sem gondoltunk. A Chrome Splash tárgy bekerülése, a feje tetejére állította a Battle Royale-t köszönhetően annak, hogy használatával akár a falakon is átmehetünk a sok más értékes felhasználási lehetőség mellett. Azonban minden éremnek két oldala van, így már találkozhatunk is az első igazán bosszantó hibákkal.

A közkedvelt Siren skint mikor Chrome Splash-t használ, egy glitch miatt koromfeketévé változik, ami igazságtalan előnyökhöz juttathatja tulajdonosát.

Az Epic Games erre úgy reagált, hogy a competitive módokból eltávolították az outfitet, míg nem orvosolják a problémát. Reméljük, hogy ez egy egyedülálló eset, és a közeljövőben nem lepik el a játékot a hibák, ahogy erre már számtalan példa volt a múltban. Egy ilyen horderejű frissítés mindig magába foglalja ennek a lehetőségét, de szerencsére az Epic általában ezeket hamar lereagálja, és a játékosok nem szenvednek túl sokat miattuk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Eddig, hogy tetszik a Chrome Splash?

  • 29 %
  • 43 %
  • 29 %