A snipereké a főszerep az új Fortnite évadban

A snipereké a főszerep az új Fortnite évadban

Ezáltal sokkal izgalmasabb menetekre számíthatunk.

Ez a frissítés annyira kellett mint egy falat kenyér. Régóta téma a Fortnite közösségben, hogy miért is kerültek ki a játékból vagy miért lettek nerfelve  szép sorjában azok a fegyverek, melyekkel egy lövéssel képesek lehettünk kiiktatni, egy maximális életerővel és pajzzsal rendelkező játékost. Csupán a Dragon's Breath Shotgun volt alkalmas erre, de őt is csak az előző évad utolsó hetében használhattuk a Battle Royale-ban.

Valószínűleg azért volt szükséges a shotgunok és a sniperek gyengítése, hogy a kezdőbb játékosok ne égjenek ki teljesen, mikor egy tizedmásodperc alatt eltüntetik őket. A tegnapi seasonnel végre az Epic Games visszaadta a one hitelés lehetőségét azzal, hogy a snipereket egytől egyig erősítette.

A fegyverek buffolásán felül fontos újdonság, hogy ha mostantól a csúszás folyamán nekiütközünk valakinek, az illetőt hátrébb lökjük. Ez sok olyan helyzetben jól jöhet, amelybe talán most még bele sem gondolunk. Magával a competitive móddal nem igazán történt változás, csupán annyi, hogy mostantól a Firefly Jars és a Shockwave Grenades nem elérhető.

A mesterlövészpuskákon felbuzdulva jó lenne, ha az Epic visszahozna egy-két erősebb shotgunt is, melyekkel szintén képesek lennénk a 200 fölötti sebzésre. Ki tudja, hogy még mit hoz a season.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örülsz, hogy újra lehet one hitelni?

  • 86 %
  • 14 %