K&H MNEB LoL Őszi Major: Bajnokok csapnak össze a mai fináléban, a tét 1,5 millió Ft

K&H MNEB LoL Őszi Major: Bajnokok csapnak össze a mai fináléban, a tét 1,5 millió Ft

Az első két szezon, valamint a tavaszi minor kupa bajnoka találkozik a harmadik szezon legerősebb együttesével az Őszi Major nagydöntőjében.

Ennél izgalmasabb nem is lehetne a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H Őszi Major kupa nagydöntőjének párosítása, ugyanis az utolsó Bo5-ös szériába a Team Plague és a Lenovo Legion Honvéd jutott be. A felső ágról érkező LLH pályaelőnnyel kezdi majd meg a finálét, így Regosternéknek maximum egy vereség fér bele. A parázs és hatalmas nyereményekért zajló összecsapásokért irány az esport2tv Twitch-csatorna, az Esport1 YouTube, az Esport1.hu vagy a Facebook. Az első mérkőzés 18:00-tól startol, a stream alatt végig pörög majd egy gamer székért zajló nyereményjáték a CaseKing Hungary támogatásával.

Team Plague vs KMK Esports (3-1)

Az alsó ági döntőben a magyar LoL krémje sorakozott fel, azonban az első három körben sima stompot láthattatok. Először a PLG, majd a KMK, harmadjára ismét a PLG döngölte bele ellenfelét a Szurdokba. A kiesés szélén Matebuffék összeszedték magukat, azonban nem tudtak mit kezdeni Aatroxszal, amelyik a szériában 100%-os győzelmi arányt ért el. A jelenlegi meta egyik, ha nem a leghatékonyabban működő karaktere Xeanny és Kubu kezében is megtalálta a győzelem felé vezető utat. Kétszer tudott még Sivirrel nyerni a Plague, egyszer a legendás Yuumi kombóval, második alkalommal Sona (!) támogatása mellett teljesedett ki a lövész. Az est leglátványosabb megmozdulása Skude és Viggo duójához fűződik, Hecarim úgy szerzett nem hivatalos pentakillt, hogy 2v5-ben harcoltak két torony alatt.

Lenovo Legion Honvéd vs Team Plague (1-0-ról, 18:00-tól, Bo5)

Azitor és Sekkou eddig hibátlanul teljesít a versenyen, de nem igazán lehet panasz a PLG alsó ösvényére sem. Kifejezetten érdekes lesz majd azt látni, hogy a 12.19-es metában mennyire ragadnak le a szokásosnak mondható karaktereknél az ADC-k. Jungle-ben eddig Frenzy volt az egyeduralkodó, miden azonban Sk1nzor mintha stabilabbnak érződne, mint Lagolinas. A legutóbbi találkozásuk 2-1-gyel végződött az LLH javára, 0-1-ről fordította meg a Bo3-as szériát az eddig veretlen ötös.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri meg az Őszi Majort?