K&H MNEB LoL Őszi Major: Gáláztak Frenzyék, újra a Lenovo Legion Honvéd ült fel a trónra

K&H MNEB LoL Őszi Major: Gáláztak Frenzyék, újra a Lenovo Legion Honvéd ült fel a trónra

Remek stratégiával, tökéletes játékkal rukkolt elő az LLH a nagydöntőben.

Hatalmas várakozás övezte a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H Őszi Major kupa mindent eldöntő fináléját, ugyanis két korábbi bajnok nézett farkasszemet egymással. Az egyik oldalon a Team Plague játékosai, velük szemben a Lenovo Legion Honvéd e-sportolói sorakoztak fel. Az izgalmak végül elmaradtak, ugyanis Malacko és Jakab Attila legénysége tönkreverte a háromszoros tornagyőztest. A parádés diadalmenetnek köszönhetően 1,5 millió forinttal gazdagodott az LLH, abszolút megérdemelten húzták be a főnyereményt.

Lenovo Legion Honvéd vs Team Plague (3-0)

A felső ági győzelem miatt 1-0-ról várhatták a nagydöntőt Frenzyék, így csak két mérkőzést kellett nyerniük, hogy övék legyen a Bo5-ös széria. Az első felvonásban Gaaloul Vayne választása borzolta a kedélyeket, de a kezdeti gyengélkedés után rácáfolt a kritikusokra a brit mides/topos. A PLG Skude Hecarimjának köszönhetően egy darabig tartotta magát, de szép lassan elfogyott a szusz belőlük, így a 25. perc előtt már dőlt is a Nexusuk.

A folytatásra még nagyobb lett a különbség a két ötös között, tulajdonképpen egy gálameccset rendeztek Frenzyék az Idézők szurdokában. Skude ismét próbálkozott, de egy "jungler csak ritkán csinál nyarat", ahogy tartja a mondás. Azitor és Sekkou Kalista + Pyke kombójára nem volt válasz Regosternéktől, 22 perc alatt kapitulált a PLG.

A 2022-es Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H Őszi Major kupájának bajnoka a Lenovo Legion Honvéd, akik a 1 500 000 forintos főnyereménnyel és az örök dicsőséggel gazdagodtak!

Végeredmény (K&H MNEB S4 LoL versenyjáték őszi major kupájának)

  1. Lenovo Legion Honvéd (Gaaloul, Frenzy, Lagolinas, Azitor, Sekkou, csere: Acsi, edző: Malacko, menedzser: Jakab Attila) - 1,5 millió Ft
  2. Team Plague (Kubu, Skude, Sk1nzor, Regostern, Viggo) - 1 millió Ft
  3. KMK Esports (Xeanny, Frost, Meight, Matebuff, hextasy) - 300 ezer Ft
  4. Békéscsabai E-sport Egyesület (Kudo, Rassiel, Pesho, Endless v4, White Shadee; csere: Sybol, edző: Rassiel) - 200 ezer Ft

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ki volt szerinted a döntő legjobb játékosa?