A legjobb szabadulószobák a Fortnite Creative-ban

A legjobb szabadulószobák a Fortnite Creative-ban

Izgalmas és elgondolkodtató ez a műfaj.

Csakúgy mint a valóéletben, a játékokban is egyre népszerűbbek a szabadulószobák, és ez alól a Fortnite sem kivétel. A Creative-ban létrehozott térképek lényege, hogy valahogyan elhagyd a helyiséget. Ezt különböző feladatok elvégzésével, rejtvények megoldásával, vagy sikeres meneküléssel teheted meg. Alább összeszedtem három térképet, melyeket feltétlen érdemes kipróbálni, és amelyek között mindenki találhat kedvére valót.

 Subway Escape 

Ezt a térképet Wishbone_45 hozta létre, aki nagyon elismert tartalomgyártó. A pálya a 2020-as megjelenése óta több mint egymillió játékost számlálhat, amely adat magáért beszél. A kétrészes menekülős térképen horrorisztikus kalandokban vehetünk részt, gyönyörű környezetben. Az első részbe a 0168-4640-6811-es, a másodikba pedig a 7663-2862-3636-os kóddal csatlakozhattok.

 Farm Escape 

A barátainkkal összefogva kell kijutnunk egy kísérteties farmról, melyről semmit nem tudhatunk. Az, hogy hogyan kerültünk ide tisztázatlan, és muszáj elmenekülnünk. Ez a közepes nehézségű, hét részből álló map jó bevezető lehet a szabadulószobák világába. A következő kóddal léphettek be: 8542-8143-4852

 The Night Falls 

Ha az akciót részesítitek előnyben, akkor a The Night Falls nektek lett kitalálva. Ezen a horrortérképen gyakran a levegőben, vagy harc közben találhatod magad, miközben az élőhalottak elöl menekülsz, akik megpróbálják elállni az utadat. Hosszútávon nem megoldás ha elfutsz, mindenképp sor kerül a küzdelemre. A 6141-8703-8926-os kóddal azonnal ki is próbálhatjátok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik pálya tetszik a legjobban?

  • 56 %
  • 22 %
  • 22 %