Így játszhatunk Rocket League-et a Fortnite Creative-ban

Így játszhatunk Rocket League-et a Fortnite Creative-ban

Végre elkészült az első pálya, amivel már közel tökéletes az élmény.

A keddi 21.10-es frissítéssel hatalmas meglepetésünkre hozzáadták a Rocket League Octane autóját a Fortnite Creative módjához. Ezentúl kedvünkre használhatjuk a különböző pályákhoz, és élhetjük át vele a száguldás élményét. Alig telt el pár nap, és már el is készült az első aréna, ahol a Rocket League játékmenetének megfelelően élvezhetjük az újdonságokat. Habár még kissé kezdetleges – főként a labda –, már most is rendes autósfoci mérkőzéseket játszhatunk, és fejleszthetjük a képességeinket az eredeti játék letöltése nélkül, míg megérkezik a tökéletes változat.

Az 1v1-es módot a 6741-7927-4171-es kóddal, a 3v3-assat pedig a 8310-0861-6739-es kóddal érhetitek el. Habár megjelenésében és mechanikájában is hagy maga után némi kívánnivalót ez a map, biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan egy hibátlan változatot is elkészít valamelyik tartalomgyártó, hasonlóan ahhoz ahogy minden másik játékmódnál történt.

Azt sem tartom kizártnak, hogy a jövőben a korlátok nélküli lehetőségeknek köszönhetően, olyan minőségű Rocket League módok lesznek itt elérhetőek, amelyek miatt kénytelenek lesznek a játékosok letölteni a Fortnite-ot, hogy kipróbálhassák őket. Természetesen mivel egy competitive játékról van szó, az eredeti alkotást nem fogja ez felváltani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szoktál Rocket League-ezni?

  • 50 %
  • 0 %
  • 50 %