Bekerültek a Rocket League autók a Fortnite-ba

Bekerültek a Rocket League autók a Fortnite-ba

Ezentúl elég belépnünk a Creative-ba, hogy Rocket League-ezzünk.

A mai 21.10-es frissítés az új fegyvereken túl egy olyan dolgot is elhozott a játékosok számára, melyre legmerészebb álmaikban sem gondoltak volna. A múltban már volt együttműködés a szintén Epic Gameshez tartozó Rocket League-el, de ez kimerült a küldetésekben és a megszerezhető itemekben. Most egy ennél sokkal merészebb lépést tettek, ugyanis az Octane járművet hozzáadták a Creative-hoz, ahol kedvünkre használhatjuk.

„Ez az akrobatikus jármű képes áthaladni a falakon, szuperszonikus sebességet elérni, és még repülni is. Használjátok a Rocket Boost eszközt a tartályának feltöltéséhez, valamint a League Prop Gallery-t, hogy megidézzétek a valódi versenyek hangulatát." – áll az Epic bejegyzésében.

Az első videókból láthatjuk is, hogy valóban mindenre képesek vagyunk vele, amit eddig csak a Rocket League-ben lehetett megcsinálni. Az Epic létrehozott egy külön térképet arra, hogy bemutassa a benne rejlő lehetőségeket, és ezáltal mindenki könnyedén alkalmazkodhasson az újításokhoz. Erre a pályára a 7808-4434-5127-es kóddal léphettek be.

Annyi mindent láthattunk már, de mégis rendhagyó és különösen izgalmas az, hogy az egyik játék főelemét ilyen szinten átemelték ide. Kitudja, hogy a jövőben egy másik crossover részeként nem kerülnek-e be a Battle Royale-ba – biztosan nagy sikere lenne.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Jó lenne a Battle Royale-ban is találkozni a járművekkel?

  • 29 %
  • 71 %