Fortnite: Új tárgyakat is hozott a mai frissítés

Megkaptuk az évad első nagyobb csomagját.

Chapter 3 Season 4 szeptember 18-án indult, és a vele érkező króm teljesen felforgatta a szigetet, ezzel pedig új lendületet adott a játéknak – ahogy az új évadok mindig. Azóta viszont már eltelt több mint két hét, és vágytunk egy kis újdonságra, amit most meg is kaptunk. A 21.10-es frissítés visszahozott, és feltárt új fegyvereket a sok egyéb mellett.

Elsősorban visszakaptuk a Grapple Glove-t, ami most megtalálható mindenhol, és segítségével újra sokkal könnyebben közlekedhetünk. Végre bekerült a Cobra DMR, ami a sima DMR egy másik változata. Az új távcsöves puska sokkal gyorsabban képes tüzelni, azonban ez a pontossága és a sebzésre rovására megy. Középtávra tökéletes választás lesz.

Közben kiszivárgott az is, hogy az elkövetkezendő két hétben további két tárgy válik elérhetővé. Végre megkapjuk az eldobható Launch Padet, ami nem a csapdák között, hanem az inventory-ban foglal majd helyet, és érkezik a Goo Gun, ami a season előzetesből lehet ismerős a számunkra.

Ezeken túl természetesen más tárgyakra is számíthatunk a season további szakaszában, például a hamarosan kezdődő Fortnitemares kapcsán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik tárgynak örülsz a legjobban?

  • 11 %
  • 22 %
  • 44 %
  • 22 %
Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.