Boratból is szuperhős lehet?

Boratból is szuperhős lehet?

Ali G-től a Marvelig, nem semmi pálya lenne!

Bár véleményem szerint a teljes MCU erős lejtmenetbe kapcsolt, tény, hogy a mai napig rajongók millió várják a legújabb filmeket és sorozatokat. Ők sajnos pár napja rossz hírt kaptak, hiszen a Marvel bejelentette, hogy 4 filmjének a bemutatóját is elhalasztották, sőt, a Penge munkálatait le is állították. Minden rossz hírre jut azonban egy jó, hiszen nemrég az is kiderült, hogy Harrison Ford jó eséllyel az MCU-hoz igazolt, őt pedig roppant izgalmas lenne Thaddeus "Thunderbolt" Ross szerepeében látni.

Ha hihetünk a legújabb pletykáknak, egy másik tehetséges, ám roppant megosztó színész is a Marvel felé kacsintgathat. Nem másról van szó, mint az Ali G Indahouse, a Borat és a Leleményes Hugo filmek főszereplőjéről, Sacha Baron Cohenről. Tudom, a legtöbben csak a mértéktelen humorról, a sokszor polgárpukkasztó jeleneteiről híres színészt ismeritek, de ha megnézitek a nem feltétlen vígjáték alkotásait, akkor kirajzolódik előttetek a Golden Globe és BATFA-díjas brit színész, aki mindenképpen egy kis egyediséget vihetne a sokszor már ugyanolyan, tizenkettő egy tucat MCU-filmekbe.

Amennyiben pontosak a TheDirect értesülései, akkor a közelgő Ironheart sorozat egyik ellenlábasát, Mephistót alakíthatja majd Cohen, de egyelőre ez még nem hivatalos. Az biztos, hogy én szívesen megnézném őt a szerepben!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!