Ez a Fortnite skin több mint 9 millió változattal rendelkezik

Ez a Fortnite skin több mint 9 millió változattal rendelkezik

Van pár lehetőségünk, a kinézete formálásánál.

Chapter 2 Season 2-ben jelent meg az első olyan outfit – a Maya Gear Specialist –, amelynek a különböző elemeit személyre szabhattuk a felkínált lehetőségek használatával. Ezután folyamatosan érkeztek az Item Shopba a hasonló tematikát követő kinézetek, a játékosok pedig örömmel formálták a karaktereket a kedvük szerint, ennek köszönhetően pedig sokkal több eltérő kinézettel találkozhattunk a Battle Royale-ban.

Az első ilyen skint azonban azóta sem sikerült felülmúlni változatosságban, hiszen a Maya Gear Specialistnek 13 különböző elemét változtathattuk. 

Kiválaszthattuk, hogy milyen haja, tetkója, ingujja, cipője, pólószíne, mellénye, sisakja, nadrágja, arca és sála legyen. Ezeken a kategóriákon belül is számos lehetőségünk volt. Miután megalkottuk a számunkra tökéletes kinézetet, a jövőben már nem változtathattunk rajta. Az összes lehetséges végkimenetel – most kapaszkodjatok – 9 216 000 különböző kombináció.

Valószínű, hogy ezeknek csupán a töredéke készült el, hiszen csakis az adott évadban Battle Pass-el rendelkezőknek volt lehetőségük, megalkotni a saját Maya Gear Specialist outfitjüket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te rendelkezel ezzel a skinnel?

  • 44 %
  • 56 %