Ezek lesznek a rajongói Fortnitemares skinek

Ezek lesznek a rajongói Fortnitemares skinek

Két fantasztikus rajongói alkotást vásárolhatunk majd meg.

Idén kissé késve érkezik a kedvenc eseményünk, a Fortnitemares. A halloweeni event várhatóan számos újdonsággal jár majd, többek között új itemekkel, szörnyekkel, eseménysorozatokkal és természetesen különleges kinézetekkel. Minden évben a központi részét képezik az ijesztő skinek, melyekből most sem lesz hiány.

A napokban az Item Shoppot böngészve mindenkinek feltűnhetett, hogy egyre több halloweeni témájú outfittel találkozhatunk, és ez csak fokozódni fog az elkövetkezendő hetekben. Az Epic Games minden évben meghirdet egy versenyt, mely során a játékokosok elkészíthetik a saját Fortnitemares skinüket, melyekből a kettő legjobb megvalósításra kerül.

Hamarosan a fenti tweetben látható, elképesztően kidolgozott figurákkal is találkozhatunk, és megvásárolhatjuk őket. Ezek a speciális itemek elvileg csak az adott évben kerülnek eladásra, így érdemes lehet lecsapni rájuk.

Minden alkalommal sikeres dolgok születnek, mikor az Epic teret enged a közösségnek. Gondoljunk csak az új Tilted Towersre, vagy a régi The Block-ra. Idővel még több folyamatba bevonhatnák a rajongókat, és ezáltal még inkább a kedvünkre formálhatnánk a játékot, nekik pedig kevesebb dolguk lenne az újdonságok megtervezésével.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik skin tetszik jobban?

  • 14 %
  • 86 %