Fortnite: Megszületett a Block 2.0-ás Tilted Towers

Fortnite: Megszületett a Block 2.0-ás Tilted Towers

Mi dönthettünk, hogy mely épületek kerüljenek be.

A No Sweat Summer esemény alatt a játékosoknak lehetőségük adódott arra, hogy megszavazzák a számukra leginkább megfelelő épületeket, melyek később majd bekerülnek Tilted Towersbe. Több százan alkották meg saját elképzelésük alapján a jövendőbeli éttermet, apartmant és boltot, de végül mindhárom kategóriában csak egy győztes lehetett.

A sziget különböző pontjain aranyért cserébe szavazhattunk, és a legtöbb voksot kapók remekműve került be a tegnapi 21.40-es frissítéssel.

Összességében érdekes eredmény született, mivel mind a három alkalommal az nyert, aki először megjelent a szavazótáblákon. Többen hangot adtak annak, hogy ez valószínűleg azért alakult így, mivel sok játékos csak a voks leadása utáni ingyenes shieldért volt ott, így nem állt szándékukban átgondolt döntést hozni, csapán ráböktek az legelső felmerülő lehetőségre. Hogy ennek mekkora a valóságalapja, azt soha nem fogjuk megtudni.

Mindenesetre megszülettek a győztesek, akiknek a épületei mostantól Tilted Towersben is megtalálhatóak.

Jó volt látni, hogy az Epic Games ilyen szinten bevonja a játékosokat a döntéshozatali folyamatokba, reméljük lesznek még hasonló alkalmak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örülsz a végeredménynek?

  • 71 %
  • 29 %