Hirdetés

Ezt tudjuk eddig a Fortnite Halloween eventről

Hamarosan kezdődik a Fortnite legnagyobb eseménye, a Fortnitemares.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Az Epic Games hatalmas figyelmet fordít a különböző eventek minőségi kivitelezésére. Vannak fix pontok az évben, mikor már előre tudjuk, hogy sok újdonságra számíthatunk a játékban – például a nyári, a karácsonyi vagy a halloweeni eseménysorozatok. Ezek megtervezése hónapokkal az időpont előtt megkezdődik, ezért gyakori, hogy bizonyos információk kiszivárognak, és így már részben tudjuk mire számítsunk.

A 2022-es Fortnitemares még nem kapott pontos kezdődátumot, de az biztos, hogy október 4-én érkezik egy nagy frissítés, mely elhozhatja nekünk az eseményt, tekintettel arra, hogy a 2021-es event október 5-én kezdődött.

HYPEX – szivárogtató – által több mindenre is fény derült a halloweennel kapcsolatban, és kezd összeállni a kép. Minden jel arra utal, hogy valamilyen formában visszatér a Storm King, aki képes szörnyeket megidézni, és a legyőzésével értékes tárgyakra tehetünk szert – például Pumpkin Launcherre, ami jelenleg vaultolva van.

Újféle lőszeren is folynak a munkálatok, ami a Phantom Ammo" nevet viseli. Az a legvalószínűbb, hogy különleges fegyverekkel használhatjuk majd. Természetesen félelmetes kinézetekre is készülnünk kell az Item Shopban, mivel ez áll az esemény középpontjában minden évben. 

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor jövőhéten ilyenkor már a Fortnitemarest élvezhetjük.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Szereted a Fortnitemarest?

  • 0 %
  • 25 %
  • 63 %
  • 13 %
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!