K&H MNEB PUBG őszi döntő: Mindössze 6 pont döntött az első hely sorsáról

Címvédés történt a népszerű battle royale versenyjáték őszi döntőjében.

Magyarország 16 legjobb PUBG csapata egy elképesztően izgalmas Bo8-as szériában csapott össze a K&H MNEB égisze alá tartozó Magyar Nemzeti PUBG Kupa powered by K&H őszi döntőjében. A nyári bajnok MeetTheWoo ott sem volt a mezőnyben szervezetként (de a játékosaik igen), így egy új csapat neve rajzolódott ki a csirkevacsorákkal tarkított égbolton. A nyolcadik pálya után az iPon Esport játékosai örülhettek a legjobban, ugyanis 81 megszerzett ponttal sikeresen zártak az élen. A második helyet a PulllUp legénysége kaparintotta meg, a virtuális dobogó legalsó fokára a BEE Esport négyese állhatott oda.

A statisztika bűvöletében, avagy ezért volt a legjobb csapat az iPon Esport

Az IamBP, HIBAKO, Prorix, J4M_d-_-b négyes bár csak három (1., 6. és 7.)mapot nyert meg, mégis megérdemelten ült fel a trónra. Összességében 8959 sebzést osztottak ki, 149 km-et tettek meg és 48 killt zsebeltek be. Főleg a 6. pályás teljesítményük volt kiemelkedő, ugyanis 20 pontot zsebeltek be ezen az Erangelen. 300 000 forint ütötte a markukat, avagy a főnyereményből ők szakították a legnagyobbat. Második helyen zárt, így 200 000 forinttal távozott a tornától a PulllUp kvartettje. Slrrrr14, B3nce, Vantii és bazsak óriásit hajrázott, de nem tudták ledolgozni a hátrányukat.

Ezzel egy újabb versenyjátéktól búcsúzott a szezon, de még mindig nincs vége a küzdelmeknek. A mai nap 18:00-tól indul a Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H Őszi Major kupa, október 29-én az utolsó K&H MNEB SL iRacing futamon szoríthattok a virtuális pilótáknak.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik a jobb battle royale?