K&H MNEB VALORANT: Ma indul az őszi major kupa, képernyőn a címvédő

K&H MNEB VALORANT: Ma indul az őszi major kupa, képernyőn a címvédő

Két Bo3-as szériával startol el az idei év legnagyobb összdíjazású magyar VALORANT versenye.

1 millió forintért küzdenek meg a következő két hétben Magyarország legjobb VALORANT csapatai. A Magyar Nemzeti VALORANT kupa powered by K&H őszi major kupáján az idei évben legjobban teljesítő szervezetek vehetnek részt, ezért garantáltan izgalmas összecsapásokra számíthattok. A Riot Games népszerű FPS-e egyre nagyobb és nagyobb teret hódít magának, így a K&H MNEB versenyjátékai közül sem maradhatott ki a folyamatos akcióban dúskáló program. A nyolcnapos maraton alatt megrendezésre kerülő mérkőzéseket az esport1tv Twitch-csatornán, az Esport1 YouTube-on, a Facebookon, valamint az Esport1.hu felületén követhetitek élőben.

Rapid Ninjas vs Zero2Hero E-Sport Academy (18:00-tól, Bo3)

A nyári minor kupán kérdés nélkül a legerősebb csapat volt a Rapid Ninjas, hussaRék nem kegyelmeztek egyetlen ellenfelüknek sem. A Z2H-nek alaposan fel kell kötnie minden ruhadarabot, ha szeretnének néhány kört elhozni a címvédő ellen.

Békéscsabai E-sport Egyesület vs WiLD MultiGaming (~20:30-tól, Bo3)

Kifejezetten jól teljesített az idei évben a BEE, nem véletlen kerültek ennyire magas seedre. A nyári bronzérmest az a WILD szeretné megállítani, ahol Targonca, lcdf, Tishler és WheelzOnFire sorakozott fel. JIBéknek nem lesz könnyű dolguk, ha szeretnének bejutni a felső ági elődöntőbe, ebben a szériában ugyanis tényleg bármi megtörténhet.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri a mai rangadókat?