Folytatódik a Fortnite x Rick and Morty együttműködés

Leesett az állunk, mikor megláttuk az Item Shop tartalmát.

Ma délelőtt megérkezett a 22.20-as frissítés, ami végre elhozta a várva várt Fortnitemares eseményt. Mindannyian számítottunk további ijesztő skinekre, hiszen minden évben meglep minket az Epic Games halloween alkalmából, de idén sikerült igazán nagyot alkotniuk. Nemrég vette kezdetét a Rick and Morty sorozat 6. évada, a múltban pedig már volt velük együttműködés, amely során a Battle Pass-be bekerült a Rick, az Item Shopba pedig a Morty outfit.

A mai nappal folytatást kapott a kollaboráció, és megvásárolhatóvá vált Queen Summer és Mr. Meeseeks is, további kiegészítő itemekkel együtt.

A Queen Summer csomag 2100 V-Bucks, és tartalmazza magát a kinézetet, a Gutsy Grabber Pickaxe-et és a Glorzo Fighter Ship Glidert.

A Mr. Meeseeks bundle szintén 2100 V-Bucks-ba kerül, és Mr Meeseeks mellé jár a Summoned Katana Pickaxe, valamint a Meeseeks Manifest Glider.

Ezeken felül is érdemes böngészni a shoppot, mivel rengeteg különleges skin található most benne, többek között Mecha Morty, Skeletara, Headlock és még sorolhatnám.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted jó, hogy ezek a karakterek érkeztek?

  • 71 %
  • 14 %
  • 14 %