Rengeteg újdonságot hozott a Fortnitemares

Rengeteg újdonságot hozott a Fortnitemares

Elképesztő hetek várnak ránk az esemény alatt.

Hetek óta erre a napra vártunk, és most végre elérkezett. Hivatalosan is kezdetét vette a 2022-es Fortnitemares, ami ismét sikeresen hozta el a hamisítatlan halloweeni hangulatot a Fortntie Battle Royale-jába. Kaptunk új itemet és játékmódot, régi tárgyak is visszatértek, és természetesen a küldetések teljesítésével ingyenes kozmetikai elemekre tehetünk szert.

A legizgalmasabb újdonság egyértelműen a Howler Claws. Ezt az tárgyat a pályán különböző olyan helyeken szerezhetjük be, ahol lehetőséget kapunk a Ritual Emote használatára. Ekkor a leltárunkba kerül ez a karom, amely három képességgel rendelkezik. A Wolfscent képesség nyomkövető látást ad, ezáltal pedig felfedhetjük a közelben tartózkodó ellenfeleket egy rövid időre. A Slash skill segítségével négy különböző közelharci támadást hajthatunk végre, és hatalmas károkat okozhatunk a játékosoknak. Az Air Slash képességgel pedig duplán ugorhatunk, és a landoláskor megsebezzük a közelben tartózkodókat.

A szigetre továbbá visszatértek a különböző cukrok  melyekkel életerőt és pajzsot tölthetünk –, valamint a Pumpkin Launcher. Ezekre szükségünk is lesz a küldetések teljesítéséhez, amiért XP-t és kiváló itemeket kapunk jutalmul. Naponta két feladat válik elérhetővé, két héten keresztül. Az ötödik befejezése után jár nekünk a Everything's End Glider, a 13. után a Chrome Cage Back Bling, ha mind a 25-tel megvagyunk, akkor pedig jutalmul megkapjuk a Unmaker Pickaxe-et is.

Természetesen a zombik is visszatértek, azonban most egy különálló Zero Build módban. A Horde Rush során a csapattársainkkal most építés nélkül kell boldogulnunk, és végül legyőznünk a főszörnyet. Ez a játékmód a Fortnitemares után is velünk marad, maga az eseménysorozat pedig november 1-én ér véget.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Elégedett vagy az érkezett tartalmakkal?

  • 75 %
  • 25 %