Ingyenes Fortnite itemeket kaphatnak a PlayStation felhasználók

Ingyenes Fortnite itemeket kaphatnak a PlayStation felhasználók

Így húzhatjátok be a Follow the Butterfly emote-ot is.

Még a Chapter 3 Season 4 előtti frissítés során – augusztus 30-án – kiszivárgott egy hangulatjel, amiről azt gondoltuk, hogy az új season Battle Pass-éből lesz kinyerhető, azonban amikor megkezdődött az évad, láthattuk, hogy a említett emote – Follow The Butterfly – sehol nem található. A mai napon felbukkant ez az item, mégpedig az ingyenes PlayStation Plus Celebration Pack részeként.

Ezt a csomagot azok tölthetik le ingyen, akik rendelkeznek PlayStation Plus-szal. Összesen három itemet szerezhetnek – a Follow the Butterfly emote-ot, a Snow Sailer glidert és a Snowball Flight contrailt.

Ahhoz, hogy megkapjátok ezeket a tárgyakat, az alábbi lépéseket kell teljesítenetek:

  • Nyissátok meg a PlayStation Store-t, és keressetek rá a Fortnite-ra, majd a találatok között válasszátok ki a PlayStation Plus Pack-et.
  • A csomag megnyitása után megjelenik a „Download" gomb, melyre rákattintva, hozzáadódik a tartalom az Epic Games-fiókotokhoz.
  • Ezután nincs más dolgotok mint megnyitni a Fortnite-ot – vagy ha már nyitva van, akkor újraindítani –, és élvezni az így megszerezett tartalmakat.

Akik nem PS-en játszanak, azok se szomorodjanak el, hiszen a Reboot Rally keretében ők is rendkívül menő itemeket szerezhetnek. A lenti cikkből kiderült, hogy hogyan.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Leszoktál csapni az ingyenes itemekre?

  • 50 %
  • 25 %
  • 25 %