Fortnite: Négy kiváló itemet szerezhetünk ingyen

Fortnite: Négy kiváló itemet szerezhetünk ingyen

Ritkán van lehetőségünk ilyen minőségű kozmetikai elemek ingyenes megszerzésére.

Ismét össze kell hívni a bandát, hogy menő ingyenes itemeket szerezhessünk. A Reboot Rally kezdetét vette, és ahhoz, hogy sikeresen részt vehessünk benne, olyan játékosokkal kell közösen küldetéseket teljesítenünk, akik még nem, vagy az elmúlt 30 napban 2 óránál kevesebbet játszottak a Fortnite-tal.

Időnként az Epic Games megrendezi ezt az eseményt, hogy így még több embert vonzzon be ebbe a varázslatos világba, és ezért értékes jutalmakat hajlandó szétosztani. Az alábbi képen láthatjátok azt a négy itemet – Barb-B-Q Emoticon, Freshly Forged WrapRed Hot Revenge Pickaxe és Fiery Descent Glider –, amely ezáltal most a mién lehet.

Először is a játékon belül be kell lépni a barátok fülhöz, és ott láthatjuk a Reboot Rally részt. Az aktív játékosok itt nézhetik meg, hogy kik a visszatérők, az eddig inaktívak pedig azt, hogy kik azok akik a mai napig tevékenykednek. Ha másokkal mennél szívesebben, akkor a oldalon az erre kialakított oldalon létrehozhatsz egy QR-kódot, mely a barátaid meghívására hivatott. Magukat a küldetéseket a szokásos helyen találjátok, és nem muszáj, hogy mindet ugyanazzal a személlyel teljesítsétek, bátran szabad váltogatni a társakat. A feladatok sikeres elvégzéséért minden résztvevő pontot kap, melyből ha szerez 200-at, az összes tárgy feloldódik.

Az esemény október 3-án ér véget, addig van lehetőségetek az összes küldetést befejezni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Meg fogod csinálni a küldetéseket?

  • 25 %
  • 38 %
  • 38 %