K&H MNEB VALORANT: Nem izzadt meg a címvédő, jól játszott a BEE

K&H MNEB VALORANT: Nem izzadt meg a címvédő, jól játszott a BEE

Nem igazán tudta megnehezíteni az első kiemelt dolgát a nyolcadik.

1 000 000 forintos nyereményalapért harcolnak nyolc napon keresztül a legjobb és legeredményesebb hazai csapatok a Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H őszi major kupáján. Az első felvonás alig kezdődött el, gyakorlatilag azonnal véget is ért. Sem a Rapid Ninjas, sem a Békéscsabai E-sport Egyesület nem ütközött túl nagy ellenállásba, de ma sokkal izgalmasabb mérkőzésekre van kilátás. A mai összecsapásokat az esport1tv Twitch-csatornán, az Esport1 YouTube-on, a Facebookon, valamint az Esport1.hu felületén követhetitek élőben! Ne feledjétek, hogy végig pörög a gamer székes nyereményjáték a CaseKing Hungary jóvoltából, avagy !raffle-re fel!

Rapid Ninjas vs Zero2Hero E-sport Academy (2-0)

Hiába nyerte meg az első kört Bindon a Z2H, nem sokáig tartott ki az előny. A RN esélyeshez méltóan építette ki fokozatosan az előnyt, remek megmozdulásokkal, látványos akciókkal örvendeztették meg a szurkolóikat. HussaR remek napot fogott ki, de a többiek is abszolút hozták a formát. A 13-5 után jöhetett Icebox, ahol még egyértelműbben kirajzolódott a csapatok közötti különbség. A sima 13-3 után már jöhetett is a nap második Bo3-as szériája.

Békéscsabai E-sport Egyesület vs WiLD MultiGaming (2-0)

Szorosabb meccsekre kényszerítette ellenfelét a WheelsOnFire vezette WiLD, de csak elodázni tudták az elkerülhetetlent. Bindon 10-2-es első félidő után fogást találtak a Vadak ellenfelükön, de 10 körnél többet nem tudtak hozni. Ascenten jóval egyértelműbb volt, hogy melyik ötös az erősebb ezen a napon. BuyKÓék egy-két kisebb hibát vétettek csak, de 13-6-tal könnyedén abszolválták a második pályát. 

Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H - Őszi Major kupa 2. meccsnap menetrendje

18:00-tól Lenovo Legion Honvéd vs Illés Akadémia Spirit (Bo3)

~20:30-tól Veni Vidi Vici vs Team Plague (Bo3)

Tigenéék indul a mai közvetítés, akik harmadik kiemeltként várják feltett öklökkel HodK-ékat, ezután érkezik a VVV, ahol oukiék igyekeznek hozni a papírformát veRzioNék ellen. Ne maradjatok le a mai küzdelmekről, 17:45-től irány a stream!

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik két csapat nyeri meg az első szériáját az Őszi Majorön?