K&H MNEB VALORANT: Jöttek, láttak, de csak nehezen győztek, nem úgy az LLH

K&H MNEB VALORANT: Jöttek, láttak, de csak nehezen győztek, nem úgy az LLH

A mai nap eldől, hogy elsőként melyik két együttes búcsúzik a további küzdelmektől.

Három egyoldalú széria után a Team Plague és a Veni Vidi Vici maximálisan kiszolgálta a semleges nézőket, ugyanis fordulatos összecsapást vívtak a csapatok. A Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H Őszi Major kupájának harmadik meccsnapját semmiképp se szalasszátok el, ugyanis ma este eldől, hogy melyik két ötös búcsúzik elsőként az 1 millió forint összdíjazású tornáról. A mai ütközeteket az esport1tv Twitch-csatornán, az Esport1 YouTube-on, a Facebookon, valamint az Esport1.hu felületén követhetitek élőben! Ne feledjétek, hogy végig pörög a gamer székes nyereményjáték a CaseKing Hungary jóvoltából, avagy !raffle-re fel!

Lenovo Legion Honvéd vs Illés Akadémia Spirit (2-0)

Nem érdemes sok szólt pazarolni erre a Bo3-ra, ugyanis az LLH könnyedén lépett át ellenfelén. Ascenten 4, Iceboxon mindössze 2 kört engedtek ellenfelüknek, így kifejezetten rossz előjelekkel várhatja az IAS az alsó ági kiesési rangadót.

Veni Vidi Vici vs Team Plague (2-1)

Hosszabbításra ugyan egyik mapon sem volt szükség, mégsem lehet panasz az első két felvonásra. Ascenten 5-7-es első félidő után magára talált a VVV, egy 8-2-es futással zárták le a nyitómérkőzést. Havenen végig fej-fej mellett haladtak a csapatok, azonban hiába lőtt elképesztően jól Apyr, végül 9-11 után 4 kört megnyert a PLG, így jöhetett a mindent eldöntő Icebox. A deciderre elfáradtak verRzioNék, a második félidőben karikát sem tudtak hozni. Ennek ellenére megérdemlik a virtuális vállveregetést, mert nagy küzdelemre kényszerítették a dobogóra is esélyes ellenfelüket.

Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H - Őszi Major kupa 3. meccsnap menetrendje

18:00-tól Zero2Hero E-sport Academy vs Team Plague (Bo3)

~20:30-tól Illés Akadémia Spirit vs WiLD MultiGaming (Bo3)

A Z2H eddig nem tudta igazán megmutatni, hogy mire képes, ugyanis a címvédő Rapid Ninjas esélyt sem adott tubáéknak. A WiLD MultiGaming már csak a nevek alapján esélyesebbnek tűnik, mint az IAS, de egy alsó ági Bo3-ban tényleg bármi megtörténhet.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik két csapat esik ki elsőként az Őszi Majorről?