LEC: Egy hely úgy tűnik elkelt, régi ismerős térhet vissza a topligába

LEC: Egy hely úgy tűnik elkelt, régi ismerős térhet vissza a topligába

Az egyik legagresszívabb topos újra a legnagyobbak között játszhat.

Egyre közeledik november vége, amikor az összes nagyobb LoL-ligában lejárnak a profi e-sportolók szerződései. A játékosok közül többen kiírták már a közösségi média oldalaikra, hogy új csapatukat keresik, de a források szerint van már olyan idéző, aki megtalálhatta új otthonát. Az LEC 2023-as tavaszi szezonjában a Team BDS felső ösvényese nem lesz más a pletykák szerint, mint Adam "Adam" Maanane, a Dariusáról és Olafáról elhíresült topos.

Adam elmúlt másfél éve

2021 nyarán annyira jó formában volt a fiatal francia, hogy a Fnatic mezében a világbajnokságig menetelt. Ott már nem jött ki neki igazán a lépés, ezért kénytelen volt szervezetet váltani. 2022 elején már a Team BDS-ben csodálhattátok a játékát, azonban az európai topliga leggyengébb csapatában nem tudott kiemelkedőt nyújtani, ezért lefokozták nyárra. Az LFL-ben és az EU Mastersben is döntőt játszhatott Adam a Team BDS Academyvel, de először az LDLC OL, majd a Bluerzor vezette Team Heretics állította meg őt.

A Team BDS-nek mindenképpen szüksége van egy megbízható felső ösvényes játékosra, mivel Agresivoo csak néha-néha tudta megütni az átlagos szintet. Adam érkezéséből lehet arra következtetni, hogy hiába van Cinkrofnak, xMattynek és LIMITnek 2023 novemberéig szerződése, NUCLEARINTnek 2024 novemberéig, egyikőjük sem érezheti magát biztonságban jelenlegi klubjánál.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Adam tényleg a Team BDS-ben játszik majd jövőre?